Tovább folyik a megfélemlítés
A bíróságon is fenyeget a csőcselék

Mint ismeretes 2006. március 15-én egy magyar fiatalember összetűzésbe került a már akkor a foga fehérjét mutogatni próbálgató radikális nemzeti oldal, egyes, azóta már ismertté vált, feltűnési vágyban szenvedő képviselőivel. A máig vitatott utcai konfliktus után, a szélsőjobboldal objektivitásról nem elhíresült alakjai és természetesen az általuk szorgalmasan vezetett internetes propaganda oldalak arról harsogtak, hogy a zsidóként emlegetett F. B. bántalmazta a szélsőjobboldali Könnyű család radikálisokhoz méltó vérmérsékletű Alexandráját. A vitatott szituációt követően a Hír tv-ben bemutatott felvétel azonban teljesen bizonyította, hogy F.B. nem ütötte meg a mártírként mutogatott „kislányt”, azonban a békés hazafiak, köztük Tomcat, több százezer forintos vérdíjat tűztek ki F.B. kézrekerítésére –büntetlenül. Azóta a fiatalember lakcímét, telefonszámát közzétették, de a törvény keze mindezidáig nem csapott le a minket lassan megszállva tartó, mindenhol levegőt rontó uszítókra.
Mivel november 16-án 2006-os ügy a Fővárosi Bíróság elé kerül, a sokak által teljesen normál hangvételűnek tartott uszítóportál az alábbi közleményt adta ki:

„2007. november 16-án 09.15-kor kezdődik a kislányverő dávidcsillagos rohadék tárgyalása a Budapest, V. ker. Markó u. 25. III. emelet 373-as tárgyalóteremben.Mindenki tűzzön ki kokárdát - ez bizonyítottan sérti érzékenységét a taknyos ormányúnak. Természetesen mindenkit megkérünk, hogy senki se üssön ököllel a kislányverő (moderálva -a szerk.) arcába, könyökével ne verje nagy orrát szilánkosra, s térdével se rúgja gyomorszájba senki se, még egészen véletlenül se. De tényleg.”

Partizaninfo felhívása: Minél több kokárdával ellátott Partizant várunk a környékre a fenti napon abból a célból, hogy egyelőre még csak ügyesen lencsevégre kapják a bíróságot is játszótérnek képzelő senkiháziak hazafias fizimiskáját, hogy amennyiben rendbontásra kerülne sor, a magukkal nem bírók neveit, lakcímeit, telefonszámait, autóik rendszámait közérdekű adatokká nyilváníthassuk.
A gépkocsikkal érkező és vélhetően a környékre parkoló csőcselék autóiról készült fotókat is előszeretettel várjuk. A tárgyalás után vélhetően a legnagyobb hangúak is visszatérnek majd parkoló autóikhoz. Remélhetőleg az idő alatt nem lesznek kerekeik kiszurkálva, oldaluk kicicomázva. De tényleg.