.
Neményi és a Kucuginfo közös domainja

Egy csónakban evez a csőcselék-portál bújkáló uszítógárdája
és Neményi Péter
(frissítve!)


A Kucuginfo csőcselékei által fenntartott uszítóportál anyagi támogatását végzőkről eddig is sokat sejtettünk, azonban ez a 2007. november 8-án, a csőcselékportálon megjelenő Neményi reklám önmagáért beszél.

A New York Polgári Kör vezetője, egy Amerikában élő fogtechnikus, egy bizonyos Szilágyi Ákos, akinek a Szózat hazáról szóló sorai vélhetően elkerülték figyelmét. A kör 2002. június 24-én jegyeztette be magát a Demokrácia Központnál, amelynek vezetésével Orbán Viktor Hende Csabát bízta meg, és arra szerveződött, hogy „a baloldali túlsúlyban lévő média által elhallgatott hírekről” tájékoztassa a polgári köröket.


A New York Polgári Kör a kommunikációs rendszer sikeresebb működése érdekében internetes oldalt hozott létre, amelyet a nemenyi.net című honlapon helyezett el. Ez Neményi Péter, a másik nagy hazafi, a Chicago Polgári Kör vezetőjének tulajdona.
A dolog érdekessége, hogy a nemenyi.net és rajta a New York Polgári Kör, valamint a magyar piacra szánt szélsőjobboldali uszításból komoly részt vállaló kuruc.info – az USA-ban található több száz ilyen cég közül – véletlenül épp ugyanannál a vállalkozásnál regisztráltatták domainnevüket. Mindkét bejegyeztetésnél külső céget kértek fel a lebonyolításra, amely ugyanaz a cég, a Domains By Proxy Inc. volt. Az USA-ban található több tízezer szolgáltató cég közül véletlenül mindkét website szolgáltatója azonos (CIHost), vagyis a New York Polgári Kör és a kuruc.info véletlenül ugyanazon az amerikai szerveren fut. A nemenyi.net regisztrációja 2004. június 11-én történt meg, a Magyarországról szerkesztett Kucug.infót, még Novák Előd, 2005. december 30-án regisztráltatta ugyanott. A két website megnyitható egymás oldalairól is, a nemenyi.net hirdetése a kuruc.info fejlécén olvasható, a New York Polgári Kör pedig az egyetlen polgári kör, amely a neonáci hangvételű kuruc.info portáljáról linkelhető.
A New York Polgári Kör naprakész a magyarországi eseményekkel kapcsolatban. Ha híre megy valakiről, hogy zsidózott, azonnal meghívják New Yorkba.
A New York Polgári Kör Észak-Amerikában a szélsőjobboldal kovásza. Bár nyíltan nem vállaják fel a „nemzetiszocialista” szót, megtámadnak minden magyar szervezetet, törekvést, személyt, amely vagy aki nem az újnyilas tradíciót követi.
Szilágyiék minden eszközt megragadnak, hogy az amerikai magyarok gondolkodását irányítsák. Tavaly áprilisban Horváth Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese és a büntetett előéletű Lovas István volt a New York Polgári Kör vendége (utóbbi nem először), miután állandó szerzője a nemenyi.net honlapnak is. Az eMagyarPont, amely a New York-i Magyar Házban működött, úgy hirdette a rendezvényt, hogy „e két meghívott objektív képet fest a magyarországi helyzetről”. A magyar állam milliárdokért hozta létre az eMagyarPontokat. Ez New Yorkban arra volt jó eddig, hogy a neonáci eszmék képviselői kisajátítsák maguknak. Némelyeknek azért kellett távozniuk az eMagyarPont listájáról, mert kifogásolni merték, hogy ott Mónus Mein Kampf-kiadását népszerűsítették.
Szilágyi Ákos egyúttal a Hungarian TV Magazine meghatározó figurája. Ez a rossz minőségben előállított, az interneten is nézhető, heti egyórás program látható Manhattanben. A tévé radikális bemondója, Krasznói András szintén a New York Polgári Kör tagja, a Magyar Gárdának küldött üdvözlet egyik aláírója. Krasznói konferálása mellett nemrégiben a Kossuth téren tavaly ősszel elhangzott antiszemita beszédeket játszották be.A New York Polgári Kör tette közzé azt a felhívást is, amely a május 9-i Duna-parti megemlékezés megzavarására irányult. Azt javasolták, hogy ezen a napon ne a nyilasok által a Dunába lőtt zsidókra, hanem a Kun Béla vörös brigantijai által Dunába lőtt magyarokra emlékezzenek.
Szilágyiék olykor hazajárnak, így a múlt őszi zavargások idején is a pesti utcán voltak. Nyilván itt szerezték azt a benyomásukat, amit a Magyar Gárdának írt levelükben megfogalmaztak: a „kommunista pártnak százezres magánhadserege” van.
Hogy hol láttak itt kommunistákat, de főleg magánhadseregeket, az azóta is rejtély.


(forrás: 168 óra)


A szóban forgó Neményi Pétert ábrázoló fotókat várjuk olvasóinktól, valamint Neményi Péterről várjuk a bővebb, csemegének számító információkat!


Hogy felkeltsük az érdeklődést, egy kis érdekesség a Labancfogó oldalán, ahol Molnár Balázs egy újabb arcképét is megtekinthetjük.

Kapcsolódó cikkek:

A becsületes kucuginfo impresszuma

Kik pénzelik a csőcselék-portált?

És ami elmaradhatatlan: A Kucuginfo készítői