publicisztika

Választhatunk
Kérjük válasszon a nagypártok között!!!

1. Szavazatával támogassa a vadkapitalizmust! A pénze rossz helyen van a saját kezében. Az adómentesen beengedett nagytőkés milliárdosok jobban rászorulnak, mint Ön.
2. Támogassuk amerikai nagytőkés barátainkat, hogy Irakban és Afganisztánban ártatlanokat gyilkolhassanak olyan olajért, amiből soha egy cseppet sem láthatunk. A népirtás jogos, ha a tőke érdekeit szolgálja.
3. Támogassa, hogy újfasiszta-revizionista (Magyar Nemzeti Front, 64 vármegye, lelkiismeret 88, Vér és becsület, Magyar Gárda) szervezetek küzdhessenek azért, hogy az elcsatolt területeink Palesztinához hasonló csataterek lehessenek. Magyarságunk ennyit megér. Ha már másra nem lehet büszke, még mindig ott a Magyarsága!
4. Utálja tiszta szívéből a másik pártra szavazókat! Minek egybekovácsolni a nemzetet? Egy megosztott népet sokkal könnyebb kizsákmányolni.
5. Szavazatával támogassa, hogy a legtöbb tömegpusztító fegyverrel rendelkező ország (USA) olyan országokat rohanhasson le, amelyeknek egy darab sincsen ezekből. Sőt, küldhetünk mi is csapatokat.
6. Szavazatával támogassa a kórházbezárásokat! Lehelje ki a lelkét otthon szörnyű kínok között azért, hogy az uralkodó felső osztályok autópálya építés során közpénzeket sikkaszthassanak el, és hogy Grippen vadászgépek állhassanak a hangárokban. Higgye el, a rák korai diagnosztizálása teljesen haszontalan, és orvosi kezelés nélkül is gyógyulhat.
7. Szavazatával támogassa a média által sulykolt kulturális és erkölcsi romlást. A degenerált erőszak sulykolása miatt megölt-kirabolt-megerőszakolt szeretteink nem számítanak. A bunkóságra nevelt emberek közt élni sokkal jobb.
8. Szavazatával támogassa nyugati barátainkat, hogy elmulaszthassák betartani a környezetvédelmi egyezményeket (vagy rögtön alá se írják azokat). Elvégre is a multi cégek profitjának növelése sokkal fontosabb, mint az árvizek/viharok által megnyomorítottak. A hőségtől/fagytól sújtott mezőgazdaság is működhet.
9. Építsünk Pécsen lokátort azon nemes cél érdekében, hogy a NATO-pilóták
véletlenül se vétsék el az iraki civil létesítményeket, és növelhessék az eddig
200.000 civil halott számát.
10. Szavazatával támogassa a Kelet-Európai Rakétavédelmi rendszert! A
hidegháború és a SALT-egyezmények felrúgása jó dolog.
11. Szavazzon a Nagy Pártokra! Bár ígéreteiket sosem tartják be (nem is lehet), és a kampány nyilvánvalóan hazugság, azért a hazug emberekbe vetett vak hit becsülendő dolog. Szeressük azokat, akik becsapnak minket, és támogassuk őket! Ne zavarja, hogy egymástól gyökeresen ellentmondó politikai nézetekből mindig ugyanaz valósul meg!