Publicisztika


Szörnyű emlékek gyötörnek

Az egész az undorító zsidókommunista rendszerrel kezdődött.
Beteg voltam, gyógykezeltek: Ingyen.
Tanulni akartam, fizették: Ingyen.
Munka kellett, felvettek.
Lakás kellett, kiutaltak…
Gusztustalan volt.
Átkos rohadt komcsik. Azok a disznók dolgoztatták a népet és nem engedték a munkakerülést sem…
Az egész egyébként a rohadék Vörös hadsereggel kezdődött. Mikor a haza és a Szentkorona nevében hadüzenet nélkül megtámadtuk őket és falvakat, városokat égettünk fel, volt pofájuk visszalőni. Segítettünk a náciknak, hogy irtsuk a gonosz népüket, meg a zsidókat, és az arcátlanság netovábbja, hogy nemhogy megvédték magukat, de be is nyomultak az országunkba… Azok a szemetek eltávolították azt a helyes oldalra fésült hajú bácsit, aki csak jót akart.
Miért csodálkoznak, hogy ez nekem nem tetszik?
Le is köptem az értem halók emlékművét.
Aztán ezek a gazfickók újjáépítették a porrá lőtt országot. Felépítették hídjainkat, amelyeket a dicső német katonák oly gondossággal és precízítással robbantottak fel.
A disznók megszűntették a faji előítéletet. A munkahelyekre csapatszellemet, brigádmunkát vezettek be. A rohadékok…
Na meg az úttörő-mozgalom....
Miért nem hagyták nemzetünket elsatnyulni a számítógép és a TV előtt? Miért kellett szegény kölköket egységre, önzetlenségre, bajtársiasságra nevelni, miközben valóságshow-kat is nézhettek volna, meg bandázhattak is volna az aluljárókban félrészegen. Micsoda aljasság, hogy míg a fejlett nyugaton csak úgy hemzsegett a kábítószer, nálunk alig lehetett hozzájutni is… Sehol egy nagymenő dealer, sehol egy maffialeszámolás… Uncsi az egész. A bűnözés az ötöde sem volt a mainak… Hát hogy tartozzunk így Európához?
A disznók azt híresztelték, hogy minden ember egyenlőnek teremtetett. Az ember esze megáll. És nemcsak mondták, az oktatást és egészségügyet is úgy alakították, hogy a leszakadó rétegek is egyenlőek legyenek a jómódúakkal.
A nácikkal kollaboráló gyárosok tulajdonát volt pofájuk elvenni, és az elnyomott többség javára felhasználni. Ráadásul a nemzeti vagyont is megőrizték!! El tudják képzelni, milyen tragédia a saját államunk kezében lévő gyárak léte? El tudják? Nyugati milliárdosok kezébe kellett volna adni már korábban, mint most, hogy az egészségünkre káros vegyszerekkel tömjék tele ételeinket, meg azért, hogy silány termékeket gyártsanak a fogyasztás növelése érdekében és a hasznot adómentesen kivigyék! Gusztustalan, hogy a 30-40 éves komcsi szocballib autók, mosógépek, háztartási berendezések még ma is üzemelnek. Ki nem akar pár évente új hajszárítót, meg mikrosütőt venni?
A legmocskosabb az volt, hogy nem engedték, hogy vérfürdőt rendezzünk a Trianon előtti határainkon belül és túl. Inkább békét szültek az undorító nemzetköziség nevében. Nem hagyták, hogy hetente szétverjenek egy magyar nemzetiségű határon túli társunkat, és ezt azzal a gusztustalansággal érték el, hogy minden embert nemzetiségre és fajra függetlenül testvérüknek tekintették.
És a környezetvédelem!! Mi az, hogy nem habozhat a Rába?? Meg, hogy nem öntött ki évente a Tisza meg a Duna? Komcsi zsidóbérenc, szocballib diktatúra, ahol a szentkorona helyett azzal törődnek, hogy a jég ne verje szét minden évben a termést, vagy a szárazság ne okozzon milliárdos károkat?
És ami tényleg a legundorítóbb: Mi az, hogy ezek a pofátlan komcsik nem voltak hajlandók benyalni a jenkiknek azzal, hogy minden háborújukban segédkezzünk? A komcsik 40 év alatt nem voltak hajlandók elvinni minket egyik háborújukba sem (az Afganisztáni volt az egyetlen). Hogy mutassuk meg így a gonosz iraki gyerekeknek, milyen az, ha nem adják át az olajat?
Rendszerváltást!!!!!