Olvasó:


Partizaninfo az iwiw-en

A tőlünk „egyáltalán nem tartó” csőcselék csak úgy visított

Néhány napja felregisztráltam a Partizaninfo-t az iwiw-re. Feltűntettem az adatlapon a Partizaninfo elérhetőségét, sőt néhány politikai, illetve rendőrös fórumba még reklámoztam is az oldalt.
Néhány óra múlva hatalmas pánik tört ki a kucugok egyeduralmát természetesnek tartó és „tőlünk egyáltalán nem félő” csőcselék között. Némelyik még feljelentéssel is fenyegetőzni kezdett. Egyesek csupán a nem megfelelő hangnemet kritizálták, másvalaki azt nehezményezte, hogy a „rohadt maszpops zsidajok” ártatlan embereket hurcolnak meg, mert miért baj az., hogy Molnár Balázs kucuginfót szerkeszt, meg stb…stb…
Természetesen nem telt bele két nap és a gyöngyszemként ragyogó Partizaninfo regisztrációja a sok „feljelentésnek” köszönhetően törlésre került.
Természetesen a Kucuginfo olvasói elnevezésű regisztráció továbbra is ott virít július 8-a óta. Kinek is jutna eszébe azt töröltetni…
Megjegyzem, egyes „antifasiszták” pedig azzal kezdték rémisztgetni egymást, hogy a Partizaninfot is a kucugok csinálják önreklám célból…. (Igen, azért nem mer a Kucuginfo egyetlen egyszer sem cikkezni rólunk, sőt az MSZP honlapjáról kimásolt „szégyenteljes” publicisztikából is szépen kicenzúrázták még a Partizaninfo szót is…-a szerk)
Mindenesetre javaslom, hogy a Partizaninfo igenis legyen jelen az iwiw-en, sőt a myvipen is, hisz ha a csőcseléknek szabad ezeken a helyeken reklámoznia propaganda szennyoldalait, akkor nekünk, antifasisztáknak is!

(Jó ötlet! Várjuk a meghívókat! Úgy néz ki, többre is szükség lesz… Ezzel kapcsolatban kattintson ide!-a szerk.)