Nyílt levél:



Minden kucugrajongónak és az "elhatárolódó" hídtolvajoknak!


Olvasod te a kuruc.infót? Azt az oldalt, amelnyek tagjai a mai blokádot és sok más tüntetést szerveztek. Olvasod, hogy parlagi nigger, meg amcsi feka, meg büdös zsidó, meg söpredék marokkóiak? Olvasod, hogy hála Istennek lelőtték a fekát, szerencsére kinyírták a zsidószemetet, és rúgjuk-üssük a rendőrállatot???? OLVASOD EZT? Mert akik ezt írták, ezek hívtak téged tüntetni. Most Gyurcsány ellen. Aztán, ha elmegy, harcba hívnak téged is, hogy gyilkolj fekabűnözőt, cigórohadékot, kínai söpredéket, büdös niggert!!!! (Megjegyzem, Szögi tanár úr gyilkosainak én 10x többet adnék, mint amit ad a magyar bíróság!)

Tudod a kétszinűség, az emberek ámítása a legnagyobb bűne a szélsőjobbnak, aki lépten nyomon tüntetni akar. Az utolsó választások idején nyilatkozott a televízióban a Jobbik vagy a Harmadik út egyik vezetője. Ő azt mondta: ha kormányra jutnak, első dolguk az lesz, HOGY KILÉPJENEK AZ EURÓPAI UNIÓBÓL!!!!

Ti pedig, utcai tüntetők, szélsőjobbosok, radikálisok egyfolytában az uniós törvényekkel jöttök, azokkal a törvényekkel, amelyeket hatalomra jutás esetén azonnal megszüntetnétek, hiszen ki akartok lépni az Únióból. Ki akar lépni a Jobbik, az összes többi ilyen párt, a kuruc.infó, mint eszmeterjesztő pedig még ezeknél is radikálisabb. Akkor hogyan van nektek merszetek, pofátok (és saját eszméiteken alapuló jogotok) egyfolytában az uniós és alapvető emberi jogokra hivatkozni, mikor végső célotok: ezeket teljesen megszüntetni magyarországon!!!! Ezt ámításnak, hazugságnak, köpönyegforgatásnak, álnokságnak hívják!!!!!

"A Jobbik nevezte magát EU-ellenes, antiliberális és ügynökmentes pártnak is. Ezek mindig egy adott időszak legfontosabb aktualitására vonatkoztak. Remélem, hogy innentől kezdve egyértelművé válik mindenki számára, hogy mi vagyunk az új radikalizmus." Ezt Vona Gábor nyilatkozta 2006. november 26-án.


Tehát a szélsőjobbnak, aki a 26-i blokádot is szervezte célja, aktualitása, hogy EU-ellenes legyen. De a radikálisok ezen céljairól bárhol taláhatsz anyagot a neten. Hogy ügynökmentesek, ez oké. Ám antiliberálisok. Nézzük csak meg, mi is az a liberalizmus?

"liberalizmus - A liberalizmus az egyenlő szabadság gondolatát helye­zi a középpontba. A liberálisok meggyőződése, hogy az emberek szabad­ságát nem korlátozhatják a velük született vagy a magánszférába tar­tozó különbségek. A liberalizmus mint politikai eszme elsősorban az individualizmust, az emberi jogokat, a demokráciát, valamint a szabad versenyes kapitalizmust hirdeti."

Nyilvánvaló, hogy az antiliberalizmus igencsak szabadságkorlátozó, az emberi jogokat és a demokráciát háttérbe helyező, sőt sárba tipró eszme. És ezt vallja a Jobbik, a kuruc.infó, ezt akarja megetetni a néppel is, veled is, XY. Most jöttök csak az úniós törvényekkel, mert azok annyira demokratikusak, liberálisak, hogy még a nagyon szélsőségesek is e törvények mögé tudnak bújni.

Szóval ti, tüntetők és a mögöttük álló neonácik köpönyegforgatók, hazugok vagytok. Ennél jobban nem tudom, de nem is kell bizonyítanom.



2. Az okt. 26-i - (és állandó, gyakori) tüntetéseken kívül magáról a jobboldalról és a szélsőjobbról, pontosabban azok "veszélyes" eszméiről mondanék néhány szót neked, a végén néhány nagy-nagy kérdéssel feléd. A gazdaságot és a gazdaságpolitikát nemigen lehet elválasztani a politikától, ám én mégis megteszem, mivel a szélsőjobboldali ideológiának nagyon sokszor köze nincs a gazdaságpolitikához, azaz önmagában a magyarországi melegek kiirtása és afrikai négerek lemészárlása abszolút jelentéktelen mértékben befolyásolná a magyar nép gazdasági jólétét. "Más dolog, ha 800 ezer nem dolgozó (és sajnos közülük sok bűnöző) roma -a legjobb esetben- elköltözne Szent Ilona szigetére, (így a nekik utalandó segély a népé lenne,) és ha a világ összes multivállalatának zsidó származású vezetői helyére a budapesti munkásokat tennénk, szétosztva ezzel a magyar nép között a legeslegnagyobb vállalatok hasznát és vagyonát, akkor gazdaságilag minden magyar nagyon jól járna".

Ám az idézőjel közé tett mondatom, abszurd, utópikus, ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a magyar gazdaságot így lehet csak fellendíteni. Következésképpen a szélsőjobbos, neonáci ideológia rasszista (és ezenbelül antiszemita) nézeteinek köze nincs a gazdaságpolitikához, azaz a kuruc.infó által terjesztett embergyülölő nézetekkel és azok megvalósításával, mint végső céllal, nem lehet elérni azt, hogy Magyarországon mindenki jól és boldogan éljen. Ezek után kérdezem meg, hogy ha a szélsőjobb és - tegyük fel: nem futbalhuligán és nem tökrészeg unatkozó agresszív "pesti srácok", hanem - a nagyon békés állampolgárok a jólétért tüntetgetnek, akkor miért gondolják azt, hogy egy szélsőjobboldali hatalom majd pikk-pakkra rendbevágja gazdaságot? Általában az ellenzék és az az mögött álló erők, jelen esetben a szélsőjobb azt "gondolják" (?) és azt szajkózzák a népnek: ha ők lennének hatalmon, azonnal minden 100 ezret kereső dolgozó 300 ezret keresne és 260 ezer nettó lenne a minimálbér, meg 220 ezer a létminimum!!!!!!!!!!

A fő baj a szélsőjobboldal politikájával az, hogy annyira radikálisak, annyira erőszakosak, hogy ideológiájuk terjesztésének és igazságvoltának bizonyítása (elhitetése) érdekében bármire képesek, következésképpen (amit te mondasz: ugyanúgy, mint a kormány) a gazdasági bizonytalanság okozta nehézségek propagálásával etetgetik a jónépet, sokszor (de nem mindig) ügyesen elhallgatva, mi a végső cél: lelőni a zsidókat, négereket és fasiszta diktatúrát kialakítva sárba tiporni az alapvető emberi jogokat. Sajnos, nem a fidesz nagygyűlésen résztvevők a birkák, (mert pl. hazamentek,) ahogy a kuruc.infó írta, hanem a szélsőjobb által tüntetésre és gyújtogatásra uszított "hazafiak" a valódi birkák. Mennek előre eszementen, mint a barom, anélkül, hogy tudnák: akik őket küldték, azok nem gazdasági jólétet akarnak, hanem népirtást! Ebben az országban sok a gond és nehéz az élet. Ez ellen tenni kell, tehet ellene maga a kormány, a parlament, a parlamenten kívüli pártok és tehet ellene maga a magyar nép. Ám jobb lenne, ha mindenki, egymással összefogva tenne ellene, és nem kirakatokat törne be, ártatlan dolgozók autóit gyújtaná fel! Magyarországon nincs diktatúra és hála Istennek a radikális szélsőjobb nem fog tudni hatalomra kerülni, hogy az legyen. Kérdezem én, XY, hogy a gazdasági fellendülés és jólét elérésére nem találtál magadnak jobb ideológiát, vezéregyéniségeket, mint ezeket, akik le akarnak ölni mindenkit, aki nem magyar? Valamint kérdezem: miért beszélsz (te és összes ultrajobbos társad) itt állandóan csak a kormány rossz gazdaságpolitikájáról, csak arról, hogy eladták az országot, csak arról, hogy a "hazafi" tüntetők az igazságért harcolnak, csak arról, hogy a szélsőjobb a jólétért harcol, és azt egy szóval sem említed, hogy ha fegyvert adnának a kezedbe (és esetleg nem tiltaná törvény), akkor TE MAGAD lelőnéd-e azonnal a zsidókat, romákat, melegeket, kínaiakat???? NOS, LELŐNÉD???? Erre adj választ, és ne azt szajkózd, hogy de elkúrta a kormány a magyar gazdaságot.

Rendkívül jóérzésű, elfogulatlan magyar ember! Te is, és hasonszőrű társaid is! Erre adjatok nyílt választ!!!! Tudod, inkább élek nehezen, sok-sok adóval, megszorítással, minthogy azt lássam, hogy nap mint nap emberek ezreit végzik ki, csak mert más a vallásuk, más a bőrük színe, vagy a politikai nézete. Mellesleg erről is van Úniós Törvény, ALAPVETŐ VELESZÜLETETETT EMBERI JOGOKNAK hívják!