Tisztázzunk valamit, Gyuri!

Nyílt levél Stoffán Györgynek

Fasiszta vörösöket emleget a begőzölt „közíró”

Azt már megszokhattuk, hogy minél műveletlenebb valaki, annál nagyobb hangon kiabálja azokat a tudományosnak tűnő szó-és mondatfoszlányokat, amiket másoktól hallott. Azt is megszokhattuk, hogy a történelmi alapfogalmakkal tisztában nem lévők azok, akik a legkönnyebben dobálóznak a definiált jelentéssel bíró szavakkal. Azt azonban még a legrosszabb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy önmagát „közíró” titulussal illető, politikával foglalkozó személy, olyan alapvető fogalmakkal ne legyen tisztába, mint a fasizmus, vagy a kommunizmus.
Az antiszemita kijelentéseiről elhíresült Stoffán György, „Na, akkor tisztázzunk valamit Fletó!” című legfrissebb írása, a butaságból a legtöbbet tapasztaltabbaknál is kiveri a biztosítékot. Talán érdemes idézni néhány mondatot a közösség elleni izgatásért egyszer már –még sok évvel ezelőtt- elítélt Stoffán György eme legfrissebb gyöngyszeméből a teljesség igénye nélkül:

"Azért mert magyar vagyok, te Fletó ne merészelj engem fasisztának nevezni, mert ti, egykori ócska kis spicli kommunisták, ti vagytok fasiszták.(…) A folyamatos zsidózásért és a társadalomban látható mérhetetlen elégedetlenségért is te vagy a felelős, mert hazudtál és hazudsz folyamatosan. (…) Ma ott tartunk, hogy Ausztriában egyszerűen szar cigánynak neveznek bennünket – miattad. (…) Mi nem vagyunk fasiszták Fletó, mert mi keresztleveleket gépeltünk azoknak, akiket ti a nácizmus megszűnése után Szibériába deportáltatok meghalni, mert megnyitotta a szatócsboltját. (…) Jelképe vagy a jellemtelenségnek, a demokrácia-ellenességnek, a magyar, cigány, zsidó-ellenességnek, hiszen te szítod a gyűlöletet ma Magyarországon. (…) Szóval ne fasisztázz Fletó, és ne lövess, és ne találtass ki arra alkalmas „jobboldaliakkal” gárdákat, meg FIB-es céllövészeket, és polgárháborút, mert te keserülöd meg elsőként az aljas cselszövéseket. (…) takarodj a hatalomból, mert a húr feszül. És nem mi, hanem ti fasiszta vörös bitangok feszítitek. És jegyezz meg valamit: Magyarországon nincs sem szélsőjobb, sem fasiszta párt. Ti vagytok szélsőségesek (…) De amikor egy nemzetet fasisztázol le, akkor vesztettél Fletó. (…)"

Na, Akkor tisztázzunk valamit Gyuri!

Te fasiszta vagy! Miért? Mert jellemző rád és elveidre a fasizmus definíciója:

Fasizmus: "Egy olyan politikai ideológia és tömegmozgalom, melynek célja a másokat kizáró értelemben vett, biológiai, kulturális és/vagy történelmi alapokon meghatározott nemzet fogalmának minden egyéb fölé helyezése, valamint a tömegek folyamatos mozgósítása. A következő elemeket a kutatók a fasizmus elmaradhatatlan összetevőinek vélik: nacionalizmus, tekintélyelvűség, militarizmus, korporatizmus, antiliberalizmus, kommunizmusellenesség (!!!)."

A jelenlegi kormányra pedig hiába öntöd a vörös festéket, mint a brit nagytőkés, Churchill szobrára, egy jobb képességű négy elemis is tudja, hogy ma egyetlen kommunista vonás sincs társadalmunkban.
Kommunizmus: "Olyan társadalmi forma, amelyben minden tulajdont a közösség vagy az állam birtokol és valamennyi polgár egyenlően részesül a javakból többé kevésbé igényeik szerint. Kommunista kiáltvány óta a kommunizmus kifejezés elsősorban Marx által leírt osztálynélküli társadalmat illetve az ennek megvalósítására létrejött politikai ideológiát (marxizmus) és mozgalmat jelenti. A termelési eszközök köztulajdonba vételével a kommunizmusban megszűnik a tőkének a munka feletti uralma, a kapitalista munkamegosztás, eltűnik a bérmunka."

Tisztázzunk továbbá egyet és mást, Gyuri!

A folyamatos zsidózásért a felelős te vagy, Gyuri és a hozzád hasonló buta, tanulatlan, történelemből nem tanult, összefüggéseket nem értő, vérgőzös társaid.

Ma Ausztriában azért neveznek minket „szar cigánynak”, mert a hozzád hasonlók magyar útlevéllel járkálnak oda lopni, szemetelni és köpködni az utcán.

Te Gyuri, életedben nem gépeltél keresztlevelet, hiszen te volnál az első, aki mélyen hajlongva üdvözölnéd a Gestapo-t és aki a nemzet nevében lökdösne a Duna partra mindenkit, aki nem keresztény, vagy csak másként él, gondolkodik, érez. Hazudsz mikor Szibériát emlegetsz egy szatócsboltért és butaságodról teszel tanúbizonyságot, mikor a jelenlegi kormányt összefüggésbe hozod a szocializmussal, vagy a kommunizmussal.

A gyűlöletet is te szítod, Gyuri. Te és a hozzád hasonló begőzölt soviniszták. A miniszterelnök még azt sem tudta hol van Öszöd, mikor ti már zsidóztatok, kommunistáztatok, kötelet lóbáltatok, hidat foglaltatok.

A Gárdákat ti hoztátok létre jobbikosok, legalább ne tagadjátok!

Senki nem fasisztázta le a nemzetet Gyuri, maximum titeket, 6-8 ezer szélsőjobboldali uszítót fasisztáz le nem csak Fletó, hanem az értelmesebb többség! Ellenben te voltál az, Gyuri, aki a magyarokat leproliztad, és ezt úgy tetézted, hogy az ellenségeid közé soroltad az ún. „prolikat”. Vesztettél Gyuri!