Dezinformáljuk Morvai
testvérnő
bűnpárti bizottságát!


Megfigyelő szolgálatot indított a Civil Jogász Bizottság (CJB) és a Nemzeti Jogvédő Alapítvány (NJA) abból a célból, hogy az autókat borogató, molotov koktélt dobáló, eltakart arcú bűnözőket megfékező rendőrök munkáját akadályozza.

A megfigyelést, az utcai harcokat támogató hazaáruló Morvai Krisztina testvérnő, a skinhead bűnözők csodálója és a Civil Jogász Bizottság társelnöke jelentette be.

A rombolókkal kapcsolatban szemellenzős Morvai testvérnő állítása szerint, körülbelül 80 jogász segíti "munkájukat". Telefonon fogadják a befutó információkat, amelyeket elemeznek és ha kell, feljelentik a rendfenntartókat. (Az autóborogató piromán bűnözőket nem jelentik fel, hisz a saját autójuk biztonságban van. -a szerk.) A megfigyelő szolgálat felhívását feltették az internetre is, és elsősorban idegenbe szakadt magyarokat (tehát a Szózatot semmibe vevő, disszidenseket- a szerk.) várnak, akik etikátlan játszmájukat segítik a tömegben elvegyülve.

A megfigyelő (bűnpártoló) szolgálat telefonszáma: 06-30-549-4167

Kérünk minden igaz magyar antifasisztát, hogy minél több hívást kezdeményezzen a neonyilas spiclivonalra és kitalált bejelentések tömkelegével dezinformálja a bűnözőket védő zugjogászokat, főleg az október 26-ra tervezett jogtalan hídfoglalás napján, de máskor is!