Gyakorolhatott a csőcselék

Ismét lehetett ávósozni

Ismét bátorságukról tettek tanúbizonyságot a szélsőjobboldal radikális képviselői a júliusi melegfelvonulás után. 5-en rugdostak egyet a bátor kopaszok

Hazánkban 11. alkalommal rendeztek melegfelvonulást, amely bár engedélyezett, bejelentett rendezvény, -csak úgy, mint Toroczkaiék Hősök terén tartott gyűlése- valóban nem mindenki ízlésének megfelelő.
Azonban az alkalom tökéletes volt arra, hogy a szittya felsőbbrendűek ismét együtt ávósozhassanak és zsidózhassanak.
Az angol Getta bakancsos (mert milyen bakancsot viseljen egy igaz magyar?), angol Lonsdale pólós (mert milyen pólót viseljen egy igaz magyar?) sihederek és szellemileg a szintjükön ragadt futball huligánok mellett több tucat frusztrált nyugdíjas is megfelelőnek találta az alkalmat, hogy elvegyülve a csordában skandálhassa azt, amit máskor nem mer.

Nemzetmentő Balogh Gábor eligazítást tart. Sok-sok ilyen TESCO-s szatyros katonára van még szüksége a hazának…

A baloldalon sípoló „asszonyságról” első ránézésre nehéz eldönteni, hogy ő most nemzetmentő, vagy a transzvesztiták közül átállt provokátor lehet… Végre egy igaz magyar asszony! Ej, ha minden magyar asszony ilyen tiszta szívű és derék lenne...!


A haza megmentői. A két idősebb néhány éve még a május 1.-ét ünnepelte vörös zászlóval, de hát a divatot követni kell... Ők most magyarok.


A szigorú tekintetű kövér, ám egyáltalán nem szélsőséges hölgy meggyőződése szerint a homoszexualitás összefügg a zsidósággal, azaz melegek mindenképpen csak zsidók lehetnek.


A Jobbik korábban arra szólította fel híveit, hogy a felvonuláson készítsenek képeket és dokumentálják a közerkölcsöt sértő magatartást. (Vajon minek? Vona Gáborék nézegetni szeretnék őket?- a szerk.)
A rendkívül magyar rendzavarók közül többen az őszi és tavaszi tüntetésekről ismert "Gyurcsány takarodj", "pedofilok", "ávósok" jelszavakat skandálták. A melegfelvonulás Buddha Beachre érkező résztvevőit a "buzikat a Dunába, a zsidókat meg utána!" felkiáltással fogadták az egyáltalán nem szélsőséges ellentüntetők, és néhány sörösüveg is repült, miután annak tartalmát bátorításként előzőleg torkukba öntötték a kultúrált viselkedésükről elhíresült Jobbikos és Nemzeti Front szimpatizánsok.

Mindenki képességei szerint… Tőle ezt várja a haza:

Ilyen is van:

Lám, mégis vannak akik rendelkeznek annyi IQ-val, hogy felismerjék: a szexuális beállítottság nem függ össze a politikai nézetekkel...

"Engem a Jobbik egyik vezetője felismert felvonulás közben, és elkezdett kiabálni, hogy 'Ott a köcsög Léderer!', 'Meghal Léderer!' " - mesélte az SZDSZ Új Generációjának elnöke. – „Tojás jött, de azt mindenki kapott, viszont ott voltak a rendőrök, így nem jöttek nekem.”
Vajon mi az oka, hogy ismerve a keresztény erkölcsöt hirdető Jobbikot, mégsem nehéz elhinni Léderer állítását?

A József körúton az ellentüntetők két füstbombát is dobtak a felvonulók közé. (Ezen mindenki elcsodálkozott, hiszen Tomcat is megmondta, hogy a nemzeti radikálisoktól távol áll a füstbomba készítése... – a szerk.)

Végül a kommunisták által meggyötört éhező nép, tojást ragadott:

A rendőrök több embert vettek őrizetbe. Természetesen a sajtó jeles képviselői közvetlen közelről, kamerákkal, fényképezőgépekkel dokumentálták minden intézkedésüket, hátha valami túlkapásról lehet tudósítani végre. (Állítólag ma a Pulitzer díjhoz elengedhetetlen. Természetesen az üvegeket, füstbombákat dobó huligánokat nem merte egyik sem lefilmezni akciója közben. – a szerk.)
Végül este hat körül a közel háromszáz hős kiabáló, a határozott rendőri felszólításra feloszlott. (Muszáj időben hazaérni, hisz reggel mise van, ami a szeretetről és a megbocsátásról szól. -a szerk.)

Az este folyamán azonban még bizonyíthatták bátorságukat és hősiességüket a dobálózásból jelesre vizsgázott sörszagú pattanásosok: A Pipa utca egyik kocsmájában kopaszra nyírt huligánok -tőlük megszokott módon- öten üvegekkel felfegyverkezve megtámadtak egy oda betévedő két német meleg férfit. Egyiküknek súlyosabban megsérült a feje, földre került, így őt rendkívül bátor módon még jól meg is rugdosták. (A másikat nem merték, mert az nem került a földre. – a szerk.)

Nap végére a haza fényre derült:

A botrányt provokáló internetes portálok sikerről számolnak be az eset kapcsán. A Kucugportál egyenesen profizmusnak nevezi, hogy jó néhány huligán símaszkot viselt dobálózás közben, ugyanakkor felháborodva tudósít arról, hogy egyes rendőrökön nem volt azonosító. (Ez felháborító…! – a szerk.)
A szombati esemény fénypontja számunkra mégis az, hogy saját bevallásuk szerint, egyik tudósítójuk gumibottal kezelve lett, melynek során a dobálni vitt tojásai még hátizsákjában összetörtek.

Az alábbi két képet egy olvasónk küldte be. A fotón megörökített beesett szemű, rövidre nyírt vörös hajú férfi, a rendezvény biztosítására kivezényelt egyik rendőr törzsőrmestert szidalmazta, provokálta és métereken keresztül követve őt, üvöltözve számon kérte rajta, amiért „a sok szép szakma helyett, ezt a szart” választotta. A meglehetősen randa küllemű bolond férfi nevét szívesen fogadná a Partizaninfo szerkesztősége is.