"Meghalsz! Fellógatlak egy fára"

magyar hazafias dialógus a myvipről

A Partizaninfo már korábban is beszámolt egyes szélsőjobboldali szubkultúrát képviselő személyekről, mely vadhajtásokra olvasóink hívják fel a figyelmünket.
Természetesen nem csak az iwiw-en, de más közösségi oldalakon, így pl. a myvip-en is előfordulnak szélsőséges személyek és gondolatok.
A Partizaninfo nem kíván gondolatrendőrségként funkcionálni, hisz azt valljuk, mindenkinek joga van saját elveihez, még ha azok túl is mutatnak a jóérzésen, azonban a közösségellenes, fenyegető, másokat megfélemlíteni akaró, így a társadalmat és az állampolgárok közérzetét megrontó személyeket és megnyilvánulásaikat továbbra is bemutatjuk.
Az alábbi párbeszédet egy olvasónk küldte be a myvip közösségi oldalról:

Egy_hazafi_ a sok_közül
"2007. október 26. 12:20
Figyelem! A Magyar Országos Véderő Egyesület hazafias gondolkodású magyar tagokat keres a XVI. kerületből! Kérek minden nemzeti szellemben gondolkozót, hogy jelezzen nekem, előre is köszönöm!"

Erre egy megjegyzés:
"Szánalmas... "

Nevezett "hazafi" reakciója:

" ...ha ezt a "szánalmas" jelzőt reám értetted, akkor meghalsz, ne játsz a hulladék kispestes agyadall, mert fellógatlak egy fára, inkább vonulj vissza Tel-Avivba, ahnnan származol!"

A véderős hazafi bemutatkozó oldalán ez található:
"Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át! Kitartás! A hazért megvívott harcban meghalni lehet, de elfáradni soha! Kis és nagy népek nincsenek csak életképes és életképtelen népek vannak, az életképtelen népek pedig nem érdemlik meg az életet! A háborúk mindig előrébb vitték a fejlődést a történelem során! Ha egy rassz szellemisége statisztikailag lejjebb van egy adott rasszhoz képest, akkor az alsóbbrendűbb a másik rassznál; Ez pedig nem fajelmélet, hanem biológiai tény!"

Tekintse meg ezt is: