Lerántjuk a leplet a Jobbiknet-ről

Hosszas kutatómunka során megtaláltuk a Jobbiknet nevű, nyíltan radikális, uszító hangvételű portál üzemeltetőit.

A Jobbiknet nevű oldal titkos felelőse Haraszti Gábor nevű programozó, a HARASOFT INFORMATIKAI KFT tulajdonosa. Cégbírósági bejegyzésben jobban utána lehet nézni Haraszti adatainak. A harasoft.hu oldalt már eltávolíttatta az illető, azonban tartalom nélkül még elérhető. Harasztin kívül Stoffán György, valamint Rózsa-Flores Eduardo nevű, külföldi származású személy a szerkesztő és a moderátor. Stoffán Györgyről tudni érdemes, hogy ellene még 1991-ben, a budapesti X. és XVII. kerületi ügyészség közösség elleni izgatás miatt” emelt vádat.
Rózsa-Flores Eduardo, dél-amerikai, pontosabban bolíviai származású, hazákban letelepedett volt zsoldoskatona, aki saját önéletrajza szerint, a kilencvenes évek délszláv vérengzéseiben vett részt. A dél-amerikai Eduardo magyarnak tartja magát, és elsősorban a Jobbiknet portálon igyekszik egyes honfitársainkat elítélő írásaival ezt bizonyítani.
A Lyukasóra nevű vallási portálon, egy riport kapcsán, Rózsa-Flores elismeri, hogy a délszláváború idején, a horvát oldalon harcolva embereket ölt meg.
Informácónk szerint a gyülölködő hozzászólásairól elhíresült portál állandó szerkesztője még egy bizonyos Weninger György nevű rádiós reklámszínész. Utóbbit onnét ismerhetjük, hogy a Danubius Rádióban adja a hangját különböző reklámokhoz. A reklámszínész Blogjában fellelhetjük Harasztosi nevét is:
http://blogs.huminity.com/blogs/index.php/59742?disp=arcdir
Haraszti még 2006-ban folytatott tárgyalásokat, a titkos portálnak támogatót keresve. Információnk szerint, a Fidesz egyes, számunkra még nem ismert tagjaitól is kapott ígéretet nagyobb összegre, az aktuális kormány megdöntésének elősegítése céljából. Hogy az ígéretet követte-e tett, arról egyelőre nem rendelkezünk információval, mindenesetre a Jobbiknet, a titkos támogatásokból felajánlott a Kurucinfonak is, de azok visszautasították mert ahhoz több Orbán Viktort, meg a Fideszt dicsérő cikk kellett volna a szélsőséges honlapra. Mint azt láthatjuk, a Kurucinfo főleg ez időpont óta, azaz szeptember óta folytat a Fidesz ellen és a Fidesz egyes tagjai ellen lejárató hadjáratot, gyakran képviselők telefonszámának leközlésével.
A Jobbiknet, a Kurucinfoval ellentétben, gyakran kimoderálja, de legalábbis szóban megcáfolja az összes, Fideszt a szélsőjobbról bíráló kommentet, hozzászólást, annak ellenére, hogy a honlapra rendszerint csak beazonosíthatatlan nick-nevekkel regisztrált személyek, gyakran mocskolják és támadják a legnagyobb ellenzéki pártot amiatt, hogy a Fidesz ez idáig nem adott nyílt legitimitást az erőszakos cselekményekre.
A jobbikneten nézelődve gyakran találkozhatunk a szigorúan moderált és csak a jobboldali gondolatiságú hozzászólások között ilyen és ezekhez hasonlókkal:

"Iványi, cs, 2007-03-22 11:59
Mindenki tudja, csak a ballib tagadja, hogy ma is folyik a terror. De van egy Halász József nevű szegedi magyar ember, aki erőn túl szervezi az ellenállást, és az új, Szent Korona Magyarországát. Ma is kaptam tőle egy levelet, várják a Hazáért aktívan tenni kívánók jelentkezését.Eddig 954-en esküdtek fel országosan!Aki be akar kapcsolódni, és fel akar esküdni a Szent Koronára, adja meg E-mail-címét, és továbbítom a levelet.(beszéltem egy jogásszal, azt mondta ez az Alkotmányos rend elleni szervezkedés: min 5 évvel büntethető)Iványi

Nukleon, k, 2006-11-07 09:08
Játszd el ellenséged és máris te irányítod.
Régi zsidó trükk. De ma magyarországon ezt eladni nem lehet.
Így a próbálkozás csak a zsidó színvonalat követi. Azaz ha kiderül, hogy csaló zsidó akkor a pálcika bábu összecsuklik. Ő nem tud semmiről, és ha mégis akkor a veszett foxi csaholásával ugrik az embernek. De aztán rájön, hogy ez neki nem fog menni, így leáll vele. Csak akkor kezdi újra a verklizenével egybekötött "marketing" akcióját ha egy új ismeretlen ember tévelyedik arra. A közös az, hogy mindig ugyanazt az előadást láthatjuk tőlük.Újat soha nem találnak ki, mert a zsidók lusta emberek.Jobban bíznak az előadásuk megtévesztésében mint a rendszeres munkavégzésben.Lásd a zsidó médiát. Lassan megszokhatjuk ugyanazokat az arcokat. Mindig ugyanazt csinálják.

ördögfióka, sze, 2006-10-25 21:28
"El kell törölni Izraelt a föld színéről!"
»
admin, k, 2007-03-13 13:06
Pribékek ezek, de majd elgondolkodnak, amikor a szomszédjuk átballag, miközben ők igyekeznek meghalni kurcsányért, és átvágja a gyerekük, feleségük nyakát, hogy megérte-e feláldoznia a szeretteit ezekért a gazemberekért. Mert előbb-utóbb a népnek nem lesz más választása, nyilván a felfegyverzett pribéksereggel szemben tehetetlen, de azok is laknak valahol!
»
Turulka, v, 2007-01-28 21:41
Léteztek háromszárú dobó kötelek, végére pedig súlyokat kötöttek. Ezt dobták a vágtázó labanc lóvának lábára.A két autó, vagy fa közé kifeszített drótkötél is jó szolgálatot tesz.Ne feledjük, hogy jó magyar szegény ember fegyvertára végtelen. Üdv.: Turulka A becsapott és mélyen megalázott nép már nem ijed meg Görényesi fostos-gebe lovasrohamától. Már tul késő a kiképzés, a társadalmi problémák már tul mélyre zuhantak. Ennek a rendszernek vége! Még a kutyám is megérzi a halálos kort, ha a szél délről támad fel.
»
beju, h, 2007-01-29 21:01
Van ennel sokkal egyszerubb megoldas is. Hordo olajat kell kiborogatni ketoldalrol elejuk, vagy viaszt.Legjobb, hogy meg meg is lehet gyujtani messzirol.
»
Nukleon, h, 2007-01-29 10:26
Ha a magyargyilkos cigók a parlamentben ülő néhány vén szarházitól várják, hogy őket a törvényektől megvédjék, de a törvénytisztelő magyarokat elítéljék a saját országunkban.C4-et!
»
rit61, p, 2007-01-26 16:58
csak véletlen eszembe jutott: úgy tudom pl.a csehektől lehet plasztikot szerezni.
»
hatal, p, 2007-01-19 10:15
Nincs mese nekünk is fegyverkeznünk kell (petárda,baseball-ütő,gázspray,stb). Epekedve várom azoknak a "hazafias" cégeknek a listáját akik jó pénzt kivánnak keresni azon hogy a "felszerelésükkel" tüntetők fejét verik szét. Kiváncsi vagyok melyek lesznek ezek a cégek (bár valószinűleg 7pecsétes titok lesz).
»
Nukleon, p, 2007-01-19 09:01
Egy rakás szaros rendőr és néhány gazdasági bűnözésből élő judeonáci pártmilicia.
Mire jó a democsokrácia...a zsidóknak.
»
Ilyen, és ezekhez hasonló hozzászólások tömkelegei láthatóak a Jobbiknet portálján a hírként megjelenő, rendszerint uszító suggallatú írások alatt.
A Partizaninfo felhívja a figyelmet a "Békevágyók kiskátéja" című felhívás ide vonatkozó részére! A felhívás, oldalunkon, a jobb oldali linkre kattintva érhető el.