Budaházy ismét röhög a bíróságon

Miért ne tenné? Ha hagyják neki…

A radikális rombolások egyik fő háttéruszítója, a Dósdon élő szittyanáci Budaházy György ma ismét meggyőződhetett róla: holmi törvények számára nem jelenthetnek akadályt felforgató tevékenysége közben
Mivel az "alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása előkészületének" bűntette miatt eljárás alatt álló bűnöző, az október 22-i utcai szélsőjobbos felforgató randalírozások során ismét –ki tudja hányadszor- megszegte a lakhelyelhagyási tilalmát, a bíróság ejnye-bejnyeként pénzbüntetéssel sújtotta, azonban előzetes letartóztatását, ami már időszerű lenne, ismét nem merte elrendelni, tartva attól, hogy az ismert radikális esetleg szomorú lesz.
Budaházy az ítélet kapcsán természetesen azt közölte: „Nem vagyok hajlandó kifizetni…”
Miért is tenné? Miután ismét, már sokadszorra tapasztalhatta az ávós-nak és véreskezűnek hazudott magyar szélsőliberális ítélkezési rendszert, amely mindent elnéz neki és bűntársainak, mosolyogva tette hozzá a tárgyalás után:
„Nem törtek meg, a harcot folytatom”.
Budaházi védelmét természetesen az edzett arcbőrű Dr. Gaudi-Nagy Tamás látja el, aki rajta és uszító haverjain kívül több rendőrökre támadó, véresszájú huligánt könyörgött vissza véres diktatúrát hazudva a jól megérdemelt előzetesből. Vélhetően most a szemkilövések hangoztatásából tökéletesen megélő Morvai Krisztina is tapsol örömében, hiszen ő is tudja: ilyen súlyos bűncselekményekért, főleg ennyi szabályszegés esetén sehol nem hagyták volna szabadlábon védekezni a gyanúsítottat.

Gyuri-testvér helyében mi is röhögnénk…
Az árpád-sávosok jogi védelmezője, Gaudi Nagy Tamás mögött a
tojásdobáló bakaruhás látható. Ő is röhög. Röhög a "véres diktatúrán".



A vádlott és egyik Szentkoronarádiós rajongója. Örömében nem veszi észre: gyermeki rajongását mennyire lenézi még maga Budaházy is.