Toroczkai László leszámolással

fenyegeti a Partizaninfot


Az április 21-én megtartott és végül túlerő hiány miatt lefújt Toroczkai-Budaházy forradalom napján, Toroczkai László beszédében többek között a Partizaninfoval szembeni leszámolást ígéretét tette. A már többször bemutatott Sodi fedőnevű provokátor, blogjában tette közzé Toroczkai László „félelmetes” szavait.


Toroczkai, elsősorban a honfitársak besúgásának vádját hozta fel. Ebből levonható az a következtetés, hogy a majd összes szomszédos országból kitiltott provokatőr, önmaga valószínűleg nem olvassa a szélsőség legkedveltebb bűnportálját a Kurucinfot, hiszen ha valamelyik, akkor az a portál az, amelyik az olvasók besúgásaira, telefonszámok megszerzésére és közzétételére építkezik. Elfelejti azt is, hogy a Kurucinfo ezen sportszerűtlen és erkölcstelen harcmodora ellen nem emel szót, a másokat előszeretettel spionozó olvasótábora, amely tábor azonban fel van háborodva, ha a telefonszámokat közzétevők elérhetőségét (és csak az övékét) az ellenfelek is, -így a partizaninfo is- nyilvánosságra hozzák. Toroczkai és rajongói, mikor besúgást emlegetnek, arról is elfeledkeznek, hogy az általuk dicsőségesnek tartott 1944-es nyilas vészkorszakban, a velük szimpatizáló besúgóknak köszönhette több ezer bujkáló ember az elfogását, elhurcolását, megkínzását és kivégzését.
Ami a leszámolást illeti: Toroczkai nem részletezte, mit ért leszámolás alatt, azonban ismerve a szélsőjobboldal felhergelt csürhéjének folyamatos vérszomját, feltételezhető, hogy nem békepipa melletti meggyőzés erejét kívánja alkalmazni.
Toroczkai László azonban elfelejti, hogy mi, az élhető Magyarországot képviselő és ezért mindenre hajlandó csöndes „partizánok”, sokan vagyunk, -sőt többen, mint Toroczkaiék kopasz huligánjai- és bármiféle általuk kezdeményezett leszámolás, politikai célzatú emberölés esetén, - a pokol elszabadulásának megelőzése érdekében - ő maga és bűntársai lesznek az elsők, - ismerve az ő és diósdi bűntársa elérhetőségét - akik „ártalmatlanná lesznek téve”…