-

Hunnia törvénye


/Publicisztika/


Az elmúlt időszak eseményeit, a nemzeti oldal panaszait, az ávós karhatalom ellensúlyozásaképp létrejött Nemzeti Jogvédő Alapítvány tevékenységét, valamint a karhatalom túlkapásairól leplet lerántó publicisztikákat figyelve, nagyjából kikörvonalazódik, hogy milyen is lenne a radikális nemzeti jobboldal igényeinek megfelelő társadalom. Ilyenformán nagyjából képet kaphatunk arról, milyen elvárásokat is támaszt a nemzeti oldal, vagyis mi történne, ha a radikális ellenzék kerülne hatalomra, létrehozva Budaházy György és Toroczkai László által megálmodott Hunniát:
Miután a közéletet megtisztították a “zsidó elemektől” és a lámpavasakat a rájuk akasztott, görcsbe merevedett “bolsevik bérencek” tetemeitől, elkezdődne a Hunnia kívánalmainak megfelelő közigazgatás kiépítése Mária országában. (Egyébként Mária egy zsidó asszony volt, így ezt a kifejezést használó keresztény nemzetiek ezek szerint egy zsidó asszonynak adnák az országukat...? De ezzel most ne is foglalkozzunk! Elvégre nem kell a kákán is csomót keresni.)


Rendőrség: Hogy is nézne ki a nemzeti rendőrség? Először is Budaházy György ígérete szerint csendőrségnek hívnák. A megújult csendőrség csendőreinek sújtásokkal díszített bevetési ruháján, elöl és hátul, valamint kalapján, a kakastoll alatt, nagy betükkel szerepelne azonosítóként a csendőr neve és lakcíme. Pl. Kovács Ferenc, Budapest, Székházostrom utca 2.
Az esetleges zavargások esetén, a csendőrség nem alkalmazna sem könnygázt, sem tömegoszlatást, még akkor sem, ha macskakövekkel dobálnák, sőt, ezekben az esetekben sem előállítást nem foganatosíthatna, sem szabálysértési eljárást nem kezdeményezhetne.
Március 15-i nemzeti ünnep napján, körözött személy elfogását a csendőrségről szóló törvény egyértelműen tiltaná. Közbiztonságra veszélyes eszköz (pl. Vipera) birtokolása mindenkinek alanyi joga, kivéve a csendőrség tagjainak.

Tűzoltóság: A hidakra felmászó deviánsok (mint Skodacsek úr) mentésének teljes költségét a nemzeti tűzoltóság állná minden esetben, sőt szabálysértési bírság sem járna a forgalom ilyen jellegű megbénításáért. A békés futball szurkolók által felgyújtott autók lángjainak oltását azonban a nemzeti tűzoltóság nem végezhetné.

Igazságszolgáltatás: A csendőrséggel szembeni erőszakot elkövetőkkel szemben tilos büntetést kiszabni. Amelyik bíró ezt mégis megkísérli, annak neve, címe és telefonszáma közhírré tétetik. A Molotov-koktél gyártása mindenkinek alanyi joga, feltéve, ha azt a csendőrséggel szemben tervezi felhasználni.

A kormány: A nemzeti kormány az esetlegesen utcára vonult néhány ezres baloldali tömeg "-Monnyon le!" felszólítására, azonnal lemondana.

Honvédség: A sorállományú nagybajszú hős magyar vitézek egyetlen feladata a szomszéd országok elleni harc lefolytatása volna. Addig nem jöhetnek haza, amíg egy gyros, háromfrontos villámháborúban vissza nem foglalták Erdélyt, a délvidéket és a felvidéket is.

Vallás: Többistenhit és sámánizmus. “Őseink szellemei és a magyarok Istene velünk lesznek a harcban” –kiáltja Budaházy György, így egyértelmű, hogy létezik több, nem magyar Isten is: pl. lengyelek Istene, románok Istene, amerikaiak Istene, eszkimók Istene, sőt elefántcsont parti Isten is. Az Istenek mellett, az ősök szőrmebundás magyar szellemei is házról házra járnak majd a korszerű, 2007-es Hunnia országában…