-
Partizaninfo az iwiw-en II.

Már két olvasónk regisztrációja is gyűjti a Partizaninfo ismerőseit

Már két olvasónk is felvette a Partizaninfo nevét a legnépszerűbb közösségépítő portálon. Felhívásunknak köszönhetően a regisztrációra vállalkozó olvasóink egyre több helyen tudják bemutatni a Partizaninfo-t és ismertetni céljainkat.
Ennek eredményeként néhány nap alatt, több száz ember jelölte be ismerőseként a Partizaninfo elérhetőségét linkelő regisztrációkat. Az egyiket elérheti itt: http://wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11547909
A másikat itt:
http://wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11542908

Mindezek mellett, természetesen információk érkeztek arról is, hogy a regisztrációk meghívójának küldőit, már több esetben megfenyegették „egyáltalán nem szélsőséges” személyek. Amennyiben a Partizaninfo-val való szimpátia miatt bármely embert fenyegetés éri, kérjük, azonnal juttasson el hozzánk az esettel kapcsolatos minden információt a igazkuruc@hotmail.com címre, a fenyegető személyének nyilvánosságra hozatala céljából, valamint a jogi felelősségre vonás céljából. Amennyiben a fenyegető nem beazonosítható személyként regisztrált, valódi kilétének megállapítása is lehetséges. Jogi lépések kapcsán, kérdésre minden segítséget megadunk.

Természetesen tudomással bírunk arról, hogy egyes szélsőjobboldali felforgatók mindent megtesznek, hogy különböző hamis, vagy koholt vádakkal eltávolíttassák aPartizaninfo elérhetőségét felvállaló regisztrációkat az iwiw-ről, azonban remélhetőleg, amíg a „Kuruc.info Olvasói” elnevezésű reglap működhet, addig valamilyen Partizaninfo-t bemutató és linkelő regisztráció is jelen lesz az egyre jobban bővülő ismerőskereső portálon.

Egy olvasónk arról értesített, hogy ismeretlen személy, vagy személyek a Partizaninfo lejáratása céljából hoztak létre regisztrációkat az iwiw portálon, sőt az Internet más helyein. Ennek során, ismertebb antifasiszták nevében kezdtek tolakodó módon fórumozni.
Ezúttal tájékoztatunk mindenkit, hogy a Partizaninfo nem támogat semmilyen mások nevével történő visszaélést. Amennyiben ilyet észlel, kérjük küldje el a regisztráció elérhetőségét az igazkuruc@hotmail.com címre!