Betelt a pohár

Minden hídtolvaj nevét, fényképét várjuk közzététel céljából!
Frissítve!

Bár a több tízezresre meghirdetett hídblokádra természetesen csak pár száz kurucinfo olvasó kisnyilas érkezett és a híd elfoglalása természetesen nem történt meg, azonban a meggyengített rendőrség kesztyűs bánásmódja miatt mégis sikerült az adófizetők több tíz millió forintjába kerülő biztosítás ellenére megbénítani Budapest több pontján a forgalmat.
Mivel a törvénytelen megmozdulást a legradikálisabb Kucuginfo portál szervezte, így a jogsértésben résztvevők egyikével szemben sem vélelmezhetjük, hogy csak békés tüntető.
A helyszínen több, a rendőröket provokáló bűnözőt sikerült elfogni, köztük Fáber Károlyt, a Rendszerváltó Fórum Elnökét, aki elfogása során az Mtv kamerái előtt arcpirító módon közölte, hogy „ő csak egy járókelő, aki épp erre járt”.
Előállításra került egyébként Gonda László is.
(Most már betelt a pohár a Kossuth tér két fő vezéralakjával szemben is. Lakcímüket, telefonszámukat, autóik rendszámát várjuk egyelőre még nem közzététel céljából! –a szerk!)
Az előállítottak között volt a milliomos csemete Novák Előd is, valamint Poszpischek Tamás, a Nemzeti gárda alapítója. Rajtuk kívül ismételten elfogták Polgár Tamás (Tomcat) provokatőrt is.


(Novák Emőke: Nem! Nem akarok orrot fújni!)

A különböző hírportálok helyszínen lévő fotósainak kevésbé korrektségét mutatja, hogy szinte az összes internetes híroldal fotóin csak a rendőrökről készült képek vannak közzétéve, így nem maradt más hátra, mint hogy olvasóinkra támaszkodva várjuk a beérkező újabb információkat.
Az eddig lencsevégre került törvénytelen radikális hídfoglalók és forgalombénítók megtalálhatóak a Wanted_névtelen_bűnözők oldalunkon, melyet gyakran fogunk frissíteni.

Frissítés: A tegnapiakkal ellentétben - a Partizaninfo elvei szerint- a bűnözőket bemutató oldal készítői egyelőre még csak a bűnözők nevét teszik közzé olvasóink segítségével, lakcímüket nem, azokat csak továbbítják a hatóságok felé. Ez alól kivételt képeznek a személyiségi jogokat sértő fotókat készítő spiclik, akiket mi is az uszító radikális portálok "munkatársainak" tekintünk.