jelenség


A CBA a Kuruc.info-n hirdeti magát?
Nem! Elhatárolódik!


Vajon miféle üzletpolitikája lehet az ismert CBA üzletláncnak, hogy a köztörvényes szélsőjobboldali kuruc.info oldalt támogatja hirdetésével? –tehették fel a jogos kérdést a csőcselékportálra tévedő meglepett olvasók.
Néhány napja a Kucug.info főoldalán két neves cég hirdetése is láthatóvá vált. Azóta már kiderült, hogy a trükköt a pénzsóvár nyilas-radikálisok eszelték ki, hogy azt a téves látszatot keltsék, hogy ostoba bűnportáljuk legitim és a gazdasági élet szereplői által is elfogadott és így felbátorítsák a többi nevesebb vállalkozást is a náluk történő hirdetésre, ami még több pénzt hozhat a … saját zsebükbe.
Az egyik e célra felhasznált cég, a Photo Hall, amely a Partizaninfo közbenjárására, azonnal egy közleményben határolódott el a szélsőjobboldali hőzöngők által is egyre inkább megvetett Kucug.infotól, ugyanis gondoskodott róla, hogy a csőcselék által reklámozott linkre kattintva először egy közlemény jelenjen meg, ami így szól:


"Tisztelt Látogató!
A Kuruc.info weboldalán közzétett hirdetés nem cégünk megrendelésére jelent meg, így nem tükrözi a Főfotó Kft. nézeteit sem."


A CBA is elhatárolódik!


Kisebb késéssel, de végül november 30-án a CBA Kereskedelmi Kft. is kifejezte elhatárolódását a szélsőséges csőcselékportáltól


Nyílt levelüket az alábbi linkre kattintva eredetben is olvashatja.
CBA elhatárolódása a Kurucinfotól


A CBA Kereskedelmi Kft. nyílt levele:


"Budapest, 2007. november 30., péntek (OTS-Hírvonal)

Libényi János kiadóigazgató részére

Tisztelt Libényi János Úr! A mai napon sajnálattal vettük észre, hogy a mai napon honlapjukon megjelent a CBA logó, valamit alatta a CBA funkcionalitása mint a kuruc.infot támogató társaság. Mindezt Önök jogtalanul, mindenféle szerződéses jogviszony, illetőleg megállapodás nélkül tették, amely semmilyen tekintetben nem felel meg a valóságnak. Minderre tekintettel kérjük, hogy honlapjukról azonnal töröljék a CBA logót és funkcionalitást, ellenkező esetben jogi úton érvényesítjük igényünket.

Mindezek mellett ezúton kártérítési igényünket is bejelentjük, melynek összegét a későbbiekben jelezzük Önök felé.

Alsónémedi, 2007. november 30.

Tisztelettel: dr. Malasics András vezérigazgató

Gyelán Zsolt ügyvezető igazgató

CBA Kereskedelmi Kft. Gazdasági igazgatóság 2351 Alsónémedi, 2402 hrsz.Tel: 29/620-000Fax: 29/620-006 "

Partizaninfo: A CBA kártérítési igényével egyetértünk, a bűnportál alkotóinak pontos elérhetőségét a kurucwanted oldalunkon ők is megtekinthetik.