Forrás: http://www.magyaronvedelem.hu/irasok/2007_07/elsolepes.html
„A 386 parlamenti képviselõt az elmulasztott rendszerváltásért önvédelembõl, lelkiismeret furdalás nélkül, finoman szólva: be kellene rugdosni a Dunába!”

"Alulképzettek és nyilasok is vagyunk, ráadásul Árpádsávos zászlókkal vonulunk!"

A Magyar Önvédelmi (egyesek szerint „Önkielégítõ”) Mozgalom (MÖM) vezéralakja Kovács Géza, tovább borzolja a kedélyeket, legújabb fertelmes irományában.
Saját maguk bevallják, hogy „Alulképzettek és nyilasok is vagyunk”
Bár eddig politikamentesnek vallották magukat és halk szavakban elhatárolódtak a nyilas eszméktõl, legújabb cikkében kertelés nélkül kijelenti, hogy a képviselõket, párttól függetlenül, „bele kell rugdosni a Dunába”.
Ezek az urak talán az anarchiában találnák meg a maguk számítását? Vagy esetleg újnyilas diktatúrát szeretnétek bevezetni, ahol, mint Kovács Géza úr vagy Toroczkai vagy Budaházy lenne a nemzetvezetõ? Esetleg királyságban, a Szent Korona tan visszaállításában gondolkodnak? És akkor kire kerülne a korona? Talán Önre Kovács úr, vagy Toroczkai lenne erre alkalmas?
Külön érdekes, hogy szerintük az országot idegenszivû, gonosz szabadkõmûves zsidók irányítják, akik „mentelmi jogukra hivatkozva akarják lelõni, levadászni a népet”.
Kovács Géza rövid cikke, szokás szerint tele van borgõzõs szavakkal, és szokás szerint, újra a zsidókat rántja elõ a kalapból. Uraim más nincs? Lehet, hogy tudatlanságuknál, csak teljes fantáziátlanságuk a nagyobb? Ezt a zsidózást már megtette annak idején a MIÉP, nagy népszerûségre is tettek szert ezzel, a szélsõjobboldal körében. Nekik csak ennyire futja? Az örökös zsidó összeesküvés-elmélet szindróma? Úgy látszik még nem járt le a lemez... Egyszer majd rájönnek, hogy néhány szerencsétlen magyar állampolgáron kívül, erre senki nem vevõ. Még a jobboldalon sem.

„Ez az ország a miénk, és mi magyarok élni akarunk”-hangoztatják egyre gyakrabban.
És kik a magyarok? A cikkük elején a kedves magyar népet, aki be meri kapcsolni a tévét, és meri venni a bátorságot hogy az ATV vagy az RTL klubbot nézze, azt agyhalottnak titulálják. Körülbelül az ország felét, ha nagyon gyengén is számoljuk sikerült le "agyhalotazniuk", de ennyit így is-úgy is ki kéne írtaniuk, hogy végre megállapodjon a „Hunnia” rend…
„Mi egy valamit tudunk, ami a génjeinkben van: Magyarország a magyaroké!
Ezért összefogva cselekedni is fogunk!
Lépjünk együtt!”

Valóban, Magyarország a magyaroké, és nem a csõcselék kissebségé. A csõcselék cselekedeteitõl nem ijedünk meg.
Igazuk van: „Lépjünk együtt!