-

Békevágyók kiskátéja


A radikális, polgárháborúra törekvő csoportoknak az érdeke, hogy minél több embert állítsanak maguk mellé, minél több ember legyen részese a rendőrség tömegkiszorító, esetleg oszlató tevékenységének. Határolódj el a szélsőjobboldali nézeteket valló hangadóktól, ne vegyél részt gyűlölködő, rendőrséget provokáló csoportosulásokban! A szélsőséges demonstrációknak, megmozdulásoknak ne légy jelenlévő nézője sem! Létszámukat növelő jelenléteddel az önbizalmukat erősíted, az általuk képviselt erőről segítesz téves képet adni a megfigyelőknek.

Mivel a rendőrség hazánk rendjét és biztonságát vigyázza, a rendőrség felszólítására hagyd el az adott helyszínt!

Amennyiben alkotmányos rend elleni szervezkedést észlelsz, azt akár névtelenül, de azonnal jelezd a hatóságoknak! Ez állampolgári kötelessége minden magyar embernek.

Merd kimondani véleményedet, ne hagyd, hogy a szélsőséges nézeteket valló hangos kisebbség uralja és képviselje a magyar emberek véleményét, azonban soha ne provokálj, ne adj ürügyet az agresszív csoportosulások támadására!

Ha származásod, vagy politikai véleményed miatt veszélyesen fenyegetnek, a fenyegető személyének azonosítása után, vagy, ha ez nem lehetséges, anélkül tégy feljelentést a hatóságoknál, vagy írj a Partizaninfonak!

Ha olyan információ jut birtokodba, hogy magánszemélyek illegális lőfegyverhez jutottak, vagy más, közbiztonságra veszélyes eszközök gyűjtését, raktározását végzik, jelezd a hatóságoknak! Ezt megteheted anonim módon, azaz névtelenül is.

Ne adj ki semmilyen információt a magukat hazafinak valló, ám a nekik nem tetsző emberek testi épségét veszélyeztető személyeknek a környezetedben élő, vagy más ismerőseidről!

A radikális, polgárháborúra törekvő csoportoknak az érdeke, hogy minél több embert állítsanak maguk mellé, minél több ember legyen részese a rendőrség tömegkiszorító, esetleg oszlató tevékenységének.

Akadályozd a főbb szélsőjobboldali internetes portálok, fórumok működésének célkitűzését, működését! Regisztrálj fel minél több szélsőséges weboldalra és próbáld az ott lévőket nem provokálni, de tájékoztatni nézeteik és céljaik elvtelenségéről! Tálald eléjük tévedéseik bizonyítékait! Ha kitiltanak, ne hátrálj meg, regisztrálj újra, más néven!

Dezinformáld az információkat váró szélsőjobboldali spion honlapokat!

Támogasd a Partizaninfo munkáját! Gyűjtsd és add át az információt a rend megzavarására törekvő szélsőséges személyekről, tevékenységeikről, megnyilvánulásaikról!

Figyeld a Partizaninfo felhívásait!

Ha forradalmi tevékenység kezdődik, a rendőrséggel szemben álló csoportok barikádot emelnek, maradj otthon! Ezzel a passzív tevékenységgel nagymértékben hozzájárulhatsz a rend visszaállításához, a deviáns csoportosulások létszámának csökkentéséhez.

Várjuk az intézkedésekben résztvevő rendőrök segítségét! Miután láthattuk, hogy az igazságszolgáltatás képtelen visszatartó erőt képviselő büntetések kiszabására, így kérjük mindazon személyek adatait, akiket előállítottak, hogy azokat a közzétételen túl, továbbíthassuk a megfelelő antifasiszta szerveződéseknek is! A Partizaninfo minden esetben gondoskodni fog arról, hogy ezen személyek a "hivatalos ejnyebejnyék"-en túl, a nyilvánosság számára örökre ismertek legyenek.

-Partizaninfo-