"Tőke és fasizmus jegyesek."
.
A "nemzeti jobboldal" egyre több energiát fektet a Holokauszt cáfolásának programjába

"Ne örüljetek a vesztének emberek. Mert noha a világ megfojtotta a korcs dögöt, a szuka, amely szülte már megint tüzel." -Bertold Brecht

Korunk egyik legjelentősebb problémája a fasizmus újboli térhódítása. Gondolhatunk a nenáci, militarista, rasszista, huligán, antiszemita hétköznapi megnyílvánuláspkra, de ideérthetjük a gazdasági nagytőke hatalmi tőkévé konvertálódását is. A legsúlyosabb probléma azonban a világot veszélyeztető nyugati imperializmus, mely a harmadik világ országaiban manapság emberek százezreinek életébe kerül -a múltról nem is beszélve. "Tőke és fasizmus jegyesek." Jelenleg a neofasizmus legfontosabb feladata a náci eszme újboli legalizálása, a nacionalizmus és a nemzeti sovinizmus fogalmának társadalmilag elfogadhatóvá tétele. A bűnös gyűlöleteszméket szimpatikussá kell tenni a tömegek számára, hogy társadalmi bázis épülhessen esetleges hatalomátvételhez. A fasizmus elsődleges feladata ezért az általa elkövetett bűnök tisztázása, magyarázása és, ha ez sem megy -elvégre is 6 millió ember szisztematikus ipari méretű meggyilkolása nem túl bizalomgerjesztő választási program egyik politikai szervezet számára sem- ,akkor a történelem meghamisítása.
A történelemhamisítás kicsiben és nagyban folyik szerte a világon, így kis hazánkban is. Kezdve a Magyar Gárda-alapító Pörzse Sándor féle történelemhamisító műsorról az EchoTv-n, amelyben többek között az agresszor magyar hadsereg huszárja meséli büszkén, hogy vágta le a hazájukat védő orosz kiskatonákat a II. világháborúban.
A nagyüzemi történelemhamisítás módszere igen egyszerű. Végy egy számot, rakj hozzá pár nullát vagy éppen vegyél el, attól függően, hogy mi a politikai érdeked. Vagy fogj egy tanúvallomást és kiáltsd rá, hogy hamis. Minél régebbi az adat, annál jobb. Senki nem volt ott, senki nem látta. Fogj történelmi bizonyítékot, és légy minden titkok tudója, és kiáltsd rá: hamisítvány. Fogj tényeket és tagadd le, vagy kreálj új tényeket. Senki nem tudja ellenőrizni, senki nem tudja cáfolni. És legtöbben a lelkiismeretük érdekében el is hiszik. Hiszen ők csak nácik, nem tömeggyilkosok. És amikor a történelemhamisítás elér egy szintet, már a maga a hamisító is meggyőzte magát saját hazugsága igazáról. A fasizmus betegség, amely az emberi önzőség, kisebbrendűség és mindenféle komplexusok önvédő és cselekvésre késztető mechanizmusa.
A történelemhamisítás non plus ultra-ja a revizionizmus (itt spec nem a magyarok által használt trianoni békediktátum felülvizsgálatára, hanem a holocaust-tagadásra kell gondolni).
Cinikus, otromba és abszolút elmebeteg érvek vannak felsorakoztatva a holocaust léte ellen, amelyeket cáfolni kell. A "66 kérdés és válasz a holocaust-ról" az Institute for Historical Review elnevezésre hallgató náci szervezet irománya. Csak pár oldal, így világszerte, tehát magyar nyelven is könnyen hozzáférhető az interneten, gyorsan ható propaganda. A baj csak az, hogy az egész átverés áltudományos köntösbe bújtatva. Alapelve a "messziről jött ember azt mond, amit akar".
A Partizaninfo Hírfigyelő oldalán egyesével megtalálható mind a 66 cáfolat. Érdemes időt szánni rá!