Bűnözőknek áll a világ

Butaházy "köp a lakhelyelhagyási tilalomra"

(Morvai pribékek akcióban)

A különböző Morvai féle bűnpártoló jogvédő bizottságok, valamint az erkölcsöt nem ismerő ügyvéd, Gaudi Nagy Tamások által vezetett bűnpártoló szervezeteknek köszönhetően mára csak nyomokban van jelen a rend. A hatóságok által már jól ismert Budaházy Györgyök és Toroczkay Lászlók, a hatalom átvétele céljából kényük-kedvük szerint borítják lángokba Budapest utcáit, száz milliós anyagi és felbecsülhetetlen erkölcsi károkat okozva ezzel hazánknak.
A több bűncselekmény miatt házi őrizetben lévő Budaházy, október 22-én kijelentette, hogy köp a lakhelyelhagyási tilalomra és ismét harcba szólította skinhead huligánjait, valamint közölte: halál a vízágyúkra. ( Az általában démonokkal és szellemekkel hadakozó Butaházynak valaki mondja már meg, hogy a vízágyús autó egy tárgy, azaz nem élő, így a vízágyuk meghalni sem szoktak. -a szerk.) Természetesen mindez következmények nélkül.
A néhány száz fõs szedett-vedett huligáncsapat ismét kitett magáért: autókat rongáltak meg, (például a Nagymező utcában két autót felborítottak, egyet keresztbe állítottak, de sajnos nem Morvai Krisztina autóját -a szerk.) kirakatokat törtek be, gyújtogattak, Molotov koktélokat dobáltak, zsidóztak, ávósoztak és kövekkel csúzliból kilőtt anyacsavarokkal is megszórták a magyar rendőröket. Természetesen a rendfenntartó erők néhány óra alatt megfékezték a (gyáva senkiházi nyikhaj -a szerk.) bűnelkövetőket és több rájuk támadó hazaárulót őrizetbe vettek.

Mivel az ismert koreográfia szerint az elfogott bűnözők minden büntetés nélkül megússzák és tovább folytatják tevékenységüket, különösen fontos lenne a randalírozások helyszínein lefotózott vagy előállított bűnözők felismerése, nevük, elérhetőségük nyilvánosságra hozatala. A 22-i és 23-i eseményekről rengeteg hiteles videofelvétel található több híroldalon, érdemes őket átböngészni. Aki a napvilágot látott fotókról felismeri valamelyik bűnözőt, vagy tudomással bír arról, hogy egy környezetében élő huligánt előállítottak, jelezze felénk!