Rettegő bíróság

Dr. Kenéz Andrea bepánikolt a
beszólogatós, rendzavaró csürhétől?

Társadalmunk halálra van ítélve. Oly mértékben legyengült az önvédelmi mechanizmusa, hogy egyenes út vezet teljes összeomlása felé.
Ennek leglátványosabb példája a végre bíróság elé idézett Budaházy György vádlott I. fokú tárgyalása, ahol a bekiabáló, huhogó, fenyegető nézőcsőcselék okozta stressztől többször megremegett a hangja a gyakorlott, ám most ledermedt bírónőnek.
Dr. Kenéz Andreának, aki más esetben, a megszokott tyúktolvajok, fatolvajok ügyében megköveteli a rendet és a fegyelmet, a bíróság tiszteletét, a szélsőjobboldali csürhe által ellepett tárgyaláson kicsúszott kezéből az istráng.
Vajon melyik korábbi tárgyalásán engedte volna azt a bekiabálást a vádbeszéd alatt, hogy „Begyűjteni az ügyészeket is!”?
Mikor tudta volna egy ülve visszafeleselő néző (ahogy Morvai Krisztiana tette) meggátolni abban, hogy a Be. Törvényben leírtak szerint kiutasítsa a teremből a rendzavarást elkövetőket?
Ugye, kissé nonszensz? De sajnos már itt tartunk.
A szélsőjobboldali, egyértelműen az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére törekvő és arra szándékosan felhívó (hisz ettől lett a nagyhazafiak vezére, nem mástól), ám azt most bőszen tagadó Budaházy György tárgyalásán mégis láthatóvá váltak ezek az apró szimptómák, melyek előrejelzik társadalmunk halálát. Arról, már kár is beszélni, hogy a megszeppent és a „tisztelt bíróság” kegyeit kereső ügyfelekhez szokott rettegő bírónő végül félelmében felmentette a véres összecsapásokra uszító királyságpárti restaurátort.
Meg is érdemeljük.
Miért várjuk el, hogy megszűnjenek az utcai erőszakos zavargások, ha elkövetőit nem hogy nem büntetjük, hanem kártérítésekkel díjazzuk? Miért várjuk el, hogy ne jelenjenek meg erőszakra felbujtó bűnös felhívások, ha azok szerzőit nem büntetjük? Miért várjuk el, hogy a rendőreink fenntartsák a rendet, ha az összecsapásokban résztvevő egyenruhásokat hazug feljelentések okán évekig elhúzódó, kétes kimenetelű eljárásokkal félemlítjük meg?
Isten veled békés Magyarország!
Jöjjön az új trend! A tettekben nem, ám hivalkodással annál inkább magyarkodó, sujtásos, árpád-sávos, „mocskos zsidózó” közerkölcs. Jöjjön a ki tud magyarabbat mondani verseny, az agyalkákkal díszített revizionista Nagy Magyarország küldetéssel! Jöjjön a hazaáruló-vadászat, amelynek célpontjai néhány főmagyar rámondására jelöltetnek ki! Jöjjön a tűzkeresztségen átesett futballhuligánok hőssé kiáltása! Jöjjön a diktatúra, a demokrácia eltörlése, amelynek célját vezérünk és megmentőnk, hős Budaházy testvér már többször kifejtette! Kakastollat a csendőröknek! Bort, búzát, békességet, lógassuk az ellenséget! Keresztényi hitoktatást, de vesszen, ki nem áll be a sorba! Bitófára minden gazzal, ki szót emel és ezzel gyengíti a dicső magyar célokat! Éljen a szólásszabadság! De csak a csőcseléknek!