Botrányba fulladt a
torontói hazudozás

Jellemző videó: az agymosott nyilas-restaurátorok
nem tűrik az ellentmondást

A felvétel tanúsága szerint, a torontói Magyar Házban, a Civil Jogász Bizottság nevű politikai bűnszervezet és annak mosolygós vészmadara, Morvai Krisztina tartott éppen előadást a mindennapos magyar szemkilövésekről, mikor egy eddig ismeretlen csokornyakkendős szimpatikus férfi, egy találó feliratos esernyőt helyezett el a színpadon, miszerint: „Nekünk itt mind, két hazánk van”. (A feliratot, a megszeppent Morvai egyébként véletlenül fel is olvasta. –a szerk.)
A magából kikelt igazmagyarok bátor hada természetesen egyből összetörte az esernyőt és szabályos lincshangulat alakult ki. „Te! Te rohadt szemét!” –morogta az esernyőt összetörő.
Érdemes megfigyelni a háttérben a legjobban kiabáló piros pólós tésztaképű férfit, aki egyből a visszább húzódik, amint a kamera felé irányul.
„Gyurcsánynak a seggét nyalja! A szadista rendőröket védi. A szadista Gyurcsányt védi!”. Kiabálja hátulról.
Hogy miféle párhuzam lehet a „Nekünk két hazánk van” feliratú esernyő és a „szadista rendőrök”, valamint a még szadistábbnak kikiáltott magyar miniszterelnök között, azt csak ők, mindenkinél igazabb, magyaroknál is magyarabb, legmagyarabb magyarok tudhatják, odakint, külföldön.
A reá rontó, arcába fényképező gazemberek zaklatását is elegánsan tűrő csokornyakkendős ismeretlen férfi békés, ám annál bátrabb akcióját üdvözöljük! Ha olvas minket, minden jót, erőt, egészséget kívánunk neki!
Nincs mit szégyellnie találó, csendes, békés tiltakozásával a hazug dogmák ellen! A hazáról, magyarságról papoló, a magyar szélsőjobboldalt pénzelő nyilas-leszármazottaknak valóban két hazájuk van. Egy odakint, ahol élnek és ahová valók, meg egy itthon, ahová csak mint turisták szoktak érkezni, de itt élni már büdös. (A nagyvilágon e kívül nincsen számodra hely…” mondja a Szózat.
Egyébként ne feledjük: A szélsőjobboldali csőcselék szinte egyetlen antifasiszta, vagy esetleg baloldali megemlékezést, rendezvényt nem hagyott eddig még zavartalanul. Kettős mérce? –a szerk.)
A felvétel megtekinthető a linkre kattintva: