A puccsisták spionokat várnak

Budaházy és Toroczkai levadászná ellenségeit

Még fel se mentették jogerősen, már újabb vérbosszúra készül

Besúgások alapján vadásznák le az övéik által hazaárulónak kiáltott közigazgatási dolgozókat

Mint ismeretes, a két szélsőjobboldali puccsista egy közleményt adott ki, -amelyet a velük szimpatizáló Magyar(talan) Nemzet és a RémHír Tv készségesen azonnal le is közölt- melyben arra hívnak fel, hogy aki teheti, informálja őket a „nemzetellenes” közhivatalnokokról, rendőrökről, bírókról, ügyészekről.
Ahogy a szégyenteljes kiáltványban olvasható:

„Levadásszuk a korrupt, hazaáruló politikusokat, de a razzia kiterjed mindazokra a rendőrökre, pénzügyőrökre, titkosügynökökre, APEH-dolgozókra, újságírókra, ügyészekre, bírókra, közhivatalnokokra, akik az adófizetők pénzéből kapják a fizetésüket, s visszaélnek a hivatásukkal – korruptak, lopnak, csalnak, hazudnak, elárulják a magyar nemzetet, hatalmukkal visszaélve politikai tisztogatást, leszámolást hajtanak végre, vagy csak egyszerűen semmiféle munkát nem végeznek a közvagyonból kapott fizetésükért… (…) Most azonban itt a lehetőség, hogy akár névtelenül is, megtegyék az első lépést.”

A felhívást megfogalmazók szerint az információk hitelességéről – saját apparátusuk segítségével –, maguk fognak meggyőződni, s a megfelelő büntetésekről is ők gondoskodnak.
Mindemellett azt állítják: 600 ezer szórólapot és 10 ezer plakátot fognak elhelyezni az ország különböző pontjain. (A kérdés most is felmerül: Vajon miből? Ki finanszírozza őket? - a szerk.)

Ahogy jósoltuk: végre eljött a várva várt föld alatti fehér-terror! Gratulálunk mindenkinek, aki ezt lehetővé tette: TASZ, Morvai, Gaudi, Kenézi Andrea és sok más „önkényt elutasító demokratának”! Bravó!
Mostantól tehát bárki besúghatja és megalázhatja közhivatalnok szomszédját, főnökét, vagy csak nem szimpatikus kollégáját. Mit kell csak tenni? Írni egy e-mailt a két szélsőséges puccsistának, melyben személyes adatok kiadása mellett elmondhatjuk minden hazaárulónak, korruptnak, tolvajnak, sőt hatalommal visszaélőnek a számunkra nem szimpatikus- lehetőleg baloldali érzelmű, vagy zsidó- kollégánkat, főnökünket, ismerősünket, vagy csak azt a rendőrt, ügyészt, aki borsot tört az orrunk alá.
Várhatóan hemzsegni fognak a hitelesebbnél hitelesebb besúgások, amelyből bőven lesz válogatni a két puccsista lelkes apparátusának.
Végre eljött a jó világ! Itt a bosszú ideje!
Várhatóna letölthetők lesznek a különböző formanyomtatvbányok, amelyek megkönnyítik a kipécézett ellenség besúgását.

I. példa ha, valaki haragszik kollégájára:

„Kovács II. tizedes rendszeresen korrupt. Utálja hazáját és többször hangoztatta, hogy nem szereti a skinheadeket, amiért kidobták a fogát az MTV székháznál. Kovács II. ráadásul cigánybűnöző párti is!. Példa rá, hogy a múltkor csinált két cigány egy lopást és nem fogta meg őket/vagy megfogta őket, de a kihallgatásuk után elengedte őket, arra hivatkozva, hogy a Be. Törvény nem teszi lehetővé fogva tartásukat. Bezzeg amikor oszlatni kellett, akkor bezzeg nem vette ennyire szó szerint a törvényt… Kovács II. korruptságát nagyon nem kell bizonygatni, hiszen most vett egy új használt autót, amikor köztudottan alacsony a jövedelme. Bár ő állítja, hogy hitelt vett fel rá, sőt rokonai, esetleg szülei is támogatták, de ez csak amolyan szokásos zsidó mentegetőzés! Saját lakása is van és titokban még portaszolgálatot is vállal, amivel akár 5 ezer forintot is zsebre tesz alkalmanként."

Persze hitelesebb, ha ugyanezen vádakat több e-mailról is elküldjük. Például „Turul88”, „Judeahunter” és „Mengele88” névvel, akkor semmi kétség nem fog hozzá férni, hogy a vád igaz. Jöhet a büntetés: Kovács II. adatai föl a Kurutty.infóra, aztán demonstráció a háza elé minél több Kovács II. által megbírságolt szabályszegővel és a szokásos végrehajtó csőcselékkel. Igazi boldogság!

II. példa. Mit hazudjunk, ha nem tetszik egy rendőri intézkedés?

„Kovács II. tizedes Gurcsány-bérenc. A Kossuth téren álltam és épp csak megkérdeztem tőle, hogy nem szégyelli-e magát október 23. miatt, ekkor odajött és igazoltatott. Ekkor lefényképeztem és kértem, hogy mutassa meg azonosítóját, amit nem volt hajlandó, inkább csúnyán fenyegetett és szidta a Toroczkai anyukáját, aki szerintem egy rendes, aranyos néni lehet. És Budaházi anyukáját is szidta, meg a pici gyerekeit is, akik biztosan nagyon rendes srácok. Szóval később mégis megszereztem Kovács II. nevét, mert végül elmondta. Szerintem viperát is rejtegetett, mert kértem, hogy mutassa meg a zsebei tartalmát, amire nem volt hajlandó. Hoppá! Mi oka lenne megtagadni a zsebürítést, ha nem azért mert rejteget valamit? Egy becsületes magyar rendőrnek nem lenne félnivalója és hagyná, hogy a nép nevében megnézzem zsebeit, de ez nem engedte. Egyértelmű, hogy a vipera miatt… A szeméből egyébként sütött a gyűlölet és a butaság. Ezt én kijelenthetem, hiszen érettségim is van. Legyetek szívesek megbüntetni, mert ez egy ávós!”

Végre! Ilyen országban gyönyörű az élet.

Partizaninfo: Felhívjuk minden, a szélsőjobboldali csőcselék hazug és gyűlölködő, nemzetet mérgező akcióitól megcsömörlött magyar állampolgárt és közigazgatási dolgozót, rendőrt, ügyészt, Apeh dolgozót, hogy dezinformálja Budaházyék besúgószolgálatát!
Mivel az ilyen személyes adatok közzétételével járó önkényes önbíráskodás, veszélyt jelent a gyenge lábakon álló társadalmi békére:


Kérünk minden igaz magyar antifasisztát, hogy minél több ál-bejelentő levelet küldjön a bosszúkra éhes bűnözők által várva-várt spion-honlapra, spion-mailre és kitalált bejelentések tömkelegével dezinformálja a bűnözőket védő szélsőjobboldali bűnözőket!
Az álbesúgás végén, lehetőleg egy emelt tarifadíjas telefonszámot adjunk meg, mint (nem kötelező) elérhetőséget!

Az dezinformáló ál-besúgásokat a Budaházyék által létrehozott razzia@hunnia.org, valamint a www.hunnia.org címeken tehetik meg!


Rajta!
Ne csak a különböző Internetes fórumokon mutassuk meg mekkora antifasiszták vagyunk! Itt a lehetőség a tettek mezejére lépni és legalább egy ilyen egyáltalán nem tiltott, és nem veszélyes mozzanattal gátolni a szélsőjobboldali puccsisták újabb társadalmat mérgező akcióját.
Minél több kitalált és utánajárás nélkül ellenőrizhetetlen információval bombázzuk meg az önbíráskodásra készülő, hatásvadász terroristavezéreket!

Amennyiben pedig tényleg valós korrupciós ügy jut a tudomására, haladéktalanul tegye meg (akár névtelenül) a feljelentését valamelyik Nyomozó Ügyészség, azaz a hatáskörrel bíró nyomozóhatóság felé, amelynek kötelessége lesz az ügyben vizsgálatot indítani!

Ne adjunk lehetőséget arra, hogy néhány szabadlábon védekező torzult értékrendű szélsőséges őrült, spionhálózatot építve az igazságszolgáltatást önhatalmúlag kézbe véve, egyéni bosszúkkal rontsa tovább az amúgy is ingatag társadalmi békét!