Nincsen csürhe balhé nélkül

A gyűlöletre éhes csőcselék falkában támadt egyre
Zsidót is, cigányt is lincselnének


Természetesen nem célunk a híradás, hisz a Partizaninfo nem hírportál. Itt csak a szélsőjobboldali jelenségek erősödésére igyekszünk rámutatni.
A Magyar Gárda 2008. január 18-i látványos önnépszerűsítési trükkje volt, a bűnöző szubkultúrájú, egyébként roma származású középiskolás által bántalmazott 18 éves fiatal halála ürügyén tartott megemlékezés. A rendőrség meggyengítésével arányosan növekvő bűnözés létének hangoztatása a legolcsóbb táplálék a befogadására hajlandó – az élet minden területén sikertelen, frusztrált- átlagember számára.
A megemlékezés egyébként békésen zajlott volna, ha… ha nem lenne kellőképpen felheccelve a szélsőjobboldal szándékos aknamunkája által a gondolkodni képtelen közcsőcselék.
Miután valaki kiszúrta a helyszínen tartózkodó Kende Pétert írót, -akinek bűne egy Orbán Viktort nem túl kedvező fényben bemutató könyv- az egymást hergelő csőcselék, csak a rendőrök gyűrűje miatt nem lincselte meg a „mocskos cigány, rohadt zsidó” jelzőkkel illetett embert, akit a rendőrök végül sikeresen kimenekítették a felbőszült tömegből.
Kende Péter az Indexnek elmondta: azért ment el a gárda rendezvényére, mert nem akar olyan országban élni, ahol félni kell. (Hát… Mint láthattuk, ezzel egy kissé elkésett… Kissé alábecsülte a szélsőjobboldali erők propaganda-és uszítómunkáját.– a szerk.)
A magából kikelt mocskolódó csőcselékről készült videót megtekintheti az Index cikkében.

A helyszínen jelen volt a Tomcat csúfenvű, szélsőjobboldalhoz csatlakozott provokátor is aki kamerájával sikeresen rögzített és az internetre felhelyezett nekünk egy két érdekes képkockát.

A rövidfilm végén egyébként ismerős arcot pillanthatunk meg: Az Index videóján a Kende Péter felé „Te rohadt mocskos cigány”-t üvöltő, magából kikelt nem normális nő egy egyhelyben álló rendőrt kezdett provokálni az egysejtűek által is könnyen megtanult mondókával, miszerint „hol van az azonosítója”.

Miután a kötekedő nőszemély valami véletlen kapcsán nem talált partnert a rendőrök további provokálásához, Tomcat intézett hozzá egy kérdést:
-Ön kit lincselne meg holnap?
Egy cigányt. -hangzik a válasz.



Tomcat a mellette álló zsírszagú, kucsmás öregasszonynak is feltette kérdését:
-Ön kit lincselne meg?
A válasz nem maradt el:
-Egy zsidót.


Ezután egy inkább Gábor-cigánynak ható bajuszos, kalapos férfi felé fordult a kamera, aki már kérdés nélkül mondta bele a lencsébe:
-Én mindkettőt…


A filmet Tomcat saját szavaival zárta le, amelyben reményét adta, hogy egy szép napon minden hazaáruló az Oktogon lámpaoszlopain fog lógni szép sorban…

Ebből is látszik, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus, nincs rasszizmus és nincs szélsőjobboldali gyűlölethullám…
Mindenesetre a fentiek kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a Magyar gárda „cigánybűnözés” elleni békés demonstrációja csak egy ürügy az ismert magával nem bíró szélsőséges agyhalottak újabb hőzöngéséhez. Vagy van esetleg más magyarázat a zsidót lincselni vágyó bűzös szájú öregasszony megnyilvánulására?

Egyébként a három lincselni vágyó nevét, adatait, azonosítás céljából várjuk az igazkuruc@hotmail.com címre.