Szólásszabadság

Budaházy György "művét" átdolgozta: Partizaninfo

Mivel a szélsőjobboldali jogászcsürhe, valamint a szélsőség által beijesztett bíróság szerint nem minősülnek bűncselekménynek Budaházy György ismert uszító mondatai, így azokat most magunk oldalára átfordítva jelentetjük meg.
Aki a mondatok olvasása során esetleg felháborodást érez, az tekintse meg a Gaudi_Nagy_Tamás és Morvai_Krisztina által nagyra becsült „egy szebb jövőképet festő” Budaházy_György_eredeti_mondatait, melyet a fasiszta hordákat megállító magyar rendőrök eltaposására való rendszeres felhívásaiból válogattunk össze!
És íme az eredetileg Budaházytól származó mondatok, végre a csőcselék ellen fordítva:

„Elérkezett az idő, hogy a televíziós elemezgetés, az értelmetlen tojással megdobált majálisok, a liberális „tégy a gyűlölet ellen, de csak szóban” típusú, antifasiszta nemtetszés nyilvánítás helyett támadásba lendüljünk.

Nem öngyilkos akciókat kell persze csinálni, hanem titkosakat, váratlanul odacsapni a szélsőjobboldali uszítóknak itt is, ott is. Nincs semmi fantáziátok?

Az uszító, mocskolódó huligánok és csőcselékmosdató médiapatkányok képeit meg közzé kell tenni az Interneten, ha lehet címmel, telefonnal, hadd rettegjenek.

Az így kialakult helyzetet az egyébként is gyáva, gyenge csőcselék már képtelen lesz megoldani, az ő bűnbánatukat el kell érni, ha szép szóval nem megy, akkor egy újabb ütközetben le kell őket győzni. Utána el kell kezdeni begyűjteni a hazánkat tönkretevő bűnbanda tagjait, de nem csak az uszító főkolomposokat, hanem a randalírozásban résztvevő söpredék tagjait…

Az a rendőr ott a rá támadó horda előtt, aki egymagában, az őt filmező médiacsőcselék ellenére is, egy szál gumilövedékes puskával úgy osztotta a támadó agresszív hordát, hogy csak úgy repkedtek a kifolyt szemdarabok, az nem erőszakos volt, hanem erős!

Ez a gyönyörű. Lehet, hogy van, akinek morbidnak tűnik e helyütt ez a kifejezés, de nekem nem jutott más eszembe arra, mikor a megbütykölt ellopott tank, a rendőr sorfal előtt bekrepált, és láttam, ahogy a magyar rendőrök a tömény dízelolaj füstben felmásznak rá gumibottal a kezükben az elképesztő csőcselékhorda kereszttűzben, és kiszedik a tankból azt a bűnöző fasiszta vén gazembert.

...magyar testvéreim készüljetek fel a csöndes leszámoló harcra, mert valószínű, hogy azt nem lehet már megúszni.
Olyan módszereket kell kieszelni, amivel mi is távol tudjuk tartani az ellenséget, mert a tehetetlen igazságszolgáltatás, a hagyományos ejnye-bejnyével végződő bűntető, vagy szabálysértési eljárás -mint láthattuk- erre nem jó, nem hiszem, hogy nincs fantáziátok ehhez.

Remek, hogy országszerte szerveződnek a kisebb nagyobb csoportok, kemény magok. Fontos, hogy ezekből összetartó, titkos, ha kell azonnal mozgósítható, olyan „gyorsreagálású akciócsoport” félék legyenek.

Elég volt! Huj, huj hajrá! Induljon a leszámoló hadjárat, vesszenek a hazánkra támadó szélsőjobboldali hordák, az agresszív bitangok!

Azt képzelitek ti önbizalmatok visszaszerzéséért keménykedő eltakart arcú gyáva bepisálós huligánok, hogy ha itt egyszer végleg elszakad nálunk a cérna, akkor ti és a jogaitok -Gaudi és Morvai- valamit is számítani fognak? Hát k….ra nem!!! Jobb, ha az, aki érzi köztetek, amiről beszélek – és tudom, hogy vannak ilyenek – büszkeség ide vagy oda, erősen elgondolkozik a bűnbánaton!
Szóval azt mondjátok, a rendőrök brutálisak voltak? Hát én azt kérdezem erre: Nem megérdemelné már ez a hőzöngő városromboló, Horthy-imádó, vérre vágyó, hordában támadó, agresszív, fosztogató fasiszta csürhe, hogy valaki végre közéjük robbantson?

Ezért azt mondom nektek, győzzétek le magatokban a félelmet és számoljatok le velük egyesével, mert nincs más esélyünk.

…semmit ne hagyjatok megtorlatlanul, sem annak vonatkozásában, ami már megtörtént, sem annak, ami ez után fog történni. Most már nincs megbocsátás…

És hagyjuk az ilyen bölcsességeket, hogy "Mi értelme kockáztatni?" Mert a legnagyobb kockázat az, ha minden így megy tovább. Vagy a "Nem a kis huligán az ellenség!" dumát!

Én nem ígérhetek nektek zsíros koncot, Trianon eltörlést, háborút a szomszéd népekkel, királyságot, deportálásokat, mint amivel Budaházyék ámítanak. Csak rendet, tisztaságot és békésebb, félelem nélküli nemzeti ünnepeket és hétköznapokat.

És hogy a tettrekész reakciótól meginog a csőcselék önbizalma, összetörik a gyújtogató huligán álkapcsa, tiltott fegyverei szanaszéjjel lesznek, és uszítóik közt kitör a fejetlenség? Na és?”