Rémes Hírek

A RémHírtv újabb hazugságai
Frissítve!

Az már megszokottá vált, hogy a jobboldali politikai erők pénzén fenntartott Hírtv legfőbb feladata a nép hergelése, felháborodásuk kiváltása és a gyújtogató bűnözőkkel szemben fellépő munkájukat végző rendőrök megbecsültségének csökkentése, provokálása, lejáratása.
Mivel mára ezt a legtöbb esetben csak manipulációval, csúsztatással, hazugsággal tudják elérni, így ettől sem riadnak vissza, ahogy tették azt a 2008. március 15-i eseményekkel kapcsolatban.
A Hírtv riportere a március 15-i Híradóban telefonon keresztül számolt be arról, hogy egy „idős, 60-70 éves bácsit húzgáltak a rendőrök a földön. A bácsit úgy rakták be a kocsiba, mint egy zsák lisztet, kicsit rásegítve néhány ütéssel. Szerintem kicsit el is vesztette az eszméletét, mert úgy tűnt, hogy magatehetetlen. És három percig tartott, amíg betuszkolták valami hihetetlen módon. Ellenállást nem tanúsított, nem nagyon tudta azt sem, hogy hol van.
Arra a műsorvezetői kérdésre, miszerint tudja-e, hogy miért állították elő a szóban forgó férfit, a telefonon keresztül tudósító riporter azt hazudta, hogy „nem, semmit nem tudunk. Egy bizonyos távolságból futottunk oda, mert láttuk, hogy húzgálnak egy embert a földön, de tényleg a lábánál fogva ráncigálták, ide-oda húzták”

A több százezer ember felé közvetített információ hazugságát maga a szóban forgó riporter stábja által rögzített felvételek bizonyítják. A felvételen jól látszik, hogy az „idős 60-70 éves bácsi” a szirénázva haladó rendőrautók közé elvetemülten rohanva akadályozta azok mozgását, és az is jól látszik, hogy tárgyat hajít feléjük, majd több esetben ráüt, belerúg a rendőrautókba. Annak ellenére, hogy ezt a cselekményt a stáb látta és fel is vette, a riporter élő adásban azt hazudta, hogy „ nem tudjuk, miért fogták el a rendőrök a férfit.”
A Hírtv törölte a felvételt!
Hírtv_hazugság_március_15

Az azóta napvilágra került más szögből filmezett –ám szintén alaposan megvágott és mocskos módon manipuláló- felvételből azonban az látszik, hogy a Hírtv riportere akkor is hazudott, amikor azt állította, hogy a férfit a lábánál fogva húzták, ráncigálták a földön.

A felvételből egyértelműen kitűnik, hogy az ellenszegülő férfit a hóna alatt ragadta meg egy rendőr és húzta a rendőrautóhoz. A férfi eszméletét nem vesztette el, hiszen lábait behajlítva felemelve tartotta. A Hírtv riporter arról is beszámol, hogy három percen keresztül tuszkolták be a férfit a gépkocsiba. Azzal azonban nem számolt hazudozása közben, hogy egy ellenállást nem tanúsító ember autóba való beszállításához nincs szükség három perc időre, sem tuszkolásra. Mindenesetre a Hírtv-ből táplálkozó átlag buta nép ha csak felét hiszi el a hazugságáradatnak, a Hírtv már akkor a kezeit dörzsölgetheti.

Ami a leginkább felháborító, hogy az egyik civil ruhás rendőrt, akin –mint informátorunktól megtudtuk, a molotov koktélos támadások során a szúrólángtól védő tűzálló maszk volt- egyenruhás rendőrnek hazudták, egy másik civil ruhás rendőrről pedig azt hazudták, hogy „látszik a képen, ahogy belerúg a férfiba”. A felvételen természetesen nem látszik semmiféle rúgás, de a manipulálásra szakosodott személyiségi jogokat semmibe vevő bűnözőpárti Hírtv-t a látható tények sem zavarják abban, hogy az elmaradt rendőri brutalitásokról számoljon be. Ennek érdekében minden gond nélkül képesek rendőröket bűncselekménnyel vádolni és arcukat engedély nélkül lefilmezni és közzétenni.
A Hírtv törölte a felvételt!
Hírtv_hazugság_március_16

A Hírtv arról is beszámolt, hogy a Demszky Gábor által kihelyezett nemzeti szalaggal díszített koszorút meggyalázó copfos férfit a rendőrök nem igazoltatták, mert aludtak.
Biztos források igazolják, hogy a szóban forgó garázda személyt percekkel később elfogták a rendőrök. A férfi egyébként előállítása után ismét megjelent a városban és a randalírozók között verekedésbe kezdett. Ekkor ismét elfogták, ám a Hírtv az általa rögzített felvételek ellenére azt hazudta, hogy a rendőrök az illetőt nem bántották, sugallva ezzel azt, hogy a férfi a rendőrök beépített embere lehet. A valóság az, hogy a férfitazonnal elfogták és ellene büntető és szabálysértési eljárás is indult.
Budapest Rendőrfőkapitánya kihangsúlyozta, hogy a pihenő idejüket töltő rendőrök „szunyókálása” és a garázda férfi koszorúrugdosása között nincs okozati összefüggés.

Az már csak hab a tortán, hogy a RémHírtv amiatt is felháborodásának adott hangot, hogy szerintük a rendőrök sokkal erősebb könnygázt használtak, mint korábban, és emiatt a rendőrökre támadó bűnözők némelyikére köhögési roham tört rá. Ezt kár is lenne kommentálni…
Kapcsolódó cikk: Törölt rémhírek