Ismét ünnepeltünk március 15-én


Köszönjük Budaházy, köszönjük Toroczkai


2008. március 15-én este ismét ellepte Budapest belvárosát az árpád-sávos magyartalan szubkultúra. Budaházy felhívására a rendőrökre támadt a felheccelt arcát eltakaró csőcselék horda. Repültek a kövek, molotov koktélok. (Szerencsére két randalírozó is meggyulladt a nagy hőstettek során, de sajnos élve maradtak. – a szerk.)
A felajzott balhézós tömeg, többségében személyiségzavaros tinik és beszűkült tudatú magukból kivetkőzött, az életben semmi másra nem alkalmas felnőttek verődtek hordákba és taposták sárba Petőfi és minden igazi szabadságharcos emlékét és a magyar nemzet amúgy is megtépázott jó hírét.
Természetesen a gyáva, kukákat és autókat borogató, útjelző táblákat kitépő, kirakatokat beverő, fosztogató és gyújtogató begőzölt morvai pribékeket még a jobboldal sem tekinti sem hősnek, sem szabadságharcosnak, főleg, hogy tettüknek rendszerint nincs tétje: rendszerint futni hagyják őket, felmentik, vagy felfüggesztik ítéletüket.
Az Echo Tv hírei szerint a 2008. március 15-i rendbontók között többször felbukkant Morvai Krisztina, a Civil Jogász Bizottság februárban lemondott társelnöke és Gaudi-Nagy Tamás jogász, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány ügyvezetője. Mindketten főszerepet vállaltak az elmúlt másfél év budapesti tüntetésein előállított személyek védelmében, Európában és az Egyesült Államokban tartottak előadásokat arról, hogy szerintük milyen brutálisan, jogtipróan léptek fel a magyar rendőrök a tüntetőkkel szemben. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a Baross utca és Rigó utca során egy rendőrsorfal elé vezetett egy fiatalokból álló csoportot. A csoport tagjai közül többen részt vettek a megelőző rendbontásokban.
Morvai és Gaudi egész nap járták a várost és jogi tanácsokkal látták el az őket üdvözlő összecsapásokra készülődő bűnözőket. Az egyik Kurucinfóra beírt rendzavaró fiatal saját beszámolója szerint is, maga Gaudi Nagy Tamás bíztatta arra, hogy a rendőri felszólítás ellenére nyugodtan takarja el kendővel az arcát.
A Hírtv munkatársai gyakran a rendbontókkal együtt, szinte karöltve haladtak a város utcáin és igyekeztek minél több olyan anyagot összeállítani, amely a rendőröket hivatott befeketíteni.
Természetesen nem meglepő, hogy a megvadult csőcselék őket nem, csak a többi sajtó képviselőit bántalmazta.


Az előállított 24 ember, akiknek egyharmada erőszakos bűncselekmény elkövetése közben fogtak el, természetesen 16-án reggelre már szabad volt. (Ja, így könnyű szabadságharcost játszani... Büszke lehet magára mindenki aki részesévé vált az elfuserált randalírozásnak. Remélhetőleg eljön még az az idő, amikor a megvadult uszított csőcselék, a saját gazdáit falja fel. -a szerk.)


A beérkezett rengeteg információ nagy része feldolgozás alatt van! Kedves olvasóinktól türelmet kérünk, hamarosan minden hiteles információt közzéteszünk.