Ne takariccsá’!
FRISSÍTVE

Csőcselék után takarítani nem szabad!

A hőzöngő csürhét érzékenyen érintette, hogy felmostak utánuk

Véleményt nyilvánítani, szólni, fotózni, felmosni tilos!


Ne mossá’ fel!


2008. március 29-én a Jobbik –politikailag független- magánhadseregébe a Magyar(talan) Gárdába újabb máshová nem kellő önkéntes szélsőjobboldali személyeket avattak fel a Hősök terén. A hatásvadász ceremónia után néhány ismeretlen antifasiszta –egyébként telesen szervezetlenül- jelképesen seprűvel és porszívóval takarítani kezdte az üresen maradt Hősök terét. Bár az ilyen akció véleményünk szerint teljesen felesleges, arra talán mégis jó volt, hogy a szélsőjobbos csürhe jelenlévő legagresszívebb tagjai közül néhányat beazonosíthassunk.
Természetesen a Jobbik és a Magyartalan Gárda főleg szellemi fogyatékosokból álló agymosott szimpatizánsai, azaz a véleménynyilvánítás szabadságát csak a sajátjaitól eltűrő agresszív csőcselék a jelképes felmosást nem tűrhették és nyomban rátámadtak a takarító brigádra. Sűrű „fasszópózások” és „zsidózások” „mocsodék buzizások” közepette fenyegetni és lökdösni kezdték a főleg törékeny nőket és a velük lévő pár srácot.

frissített videó:

Mé' fotózó,te f...sszopó? -Csőcselékkultúra a gárdaavatáson


Ne fotózzá'!


Az önkéntes takarítók némelyike fényképfelvételt is készített a rájuk támadó csürhe legagresszívebb tagjairól, mire többen közülük emiatt is rájuk támadtak. Fényképezni ugyanis, csak a csőcseléknek szabad… Az egyik primitívségből jelesre vizsgázott középkorú tag még rúgott is az egyik fiatal lány felé.


Mé’_fotózó,_bazzeg?_-Csőcselékreakció_Gárdaavatás/2008

A véleményt nyilvánító fiatalok személyes adatai természetesen azóta közzé lettek téve a csőcseléksöpredék kultúretetőjén, a Kuruttyinfó nevű söpredékportálon.

(Az eset talán felnyitja a liberális gondolkodással megfertőzött, a Partizaninfót „túlságosan ilyen-olyannak” tartó virág-antifasisztákat, hogy a „mondjunk nemet a szélsőjobbnak” majálisozások ideje lejárt. Ébresztő! A csőcseléktől megrémült magyarok tömegtámogatása nélkül semmi értelme az ilyen önkéntes figyelemfelhívásoknak. Észbe kell kapni: a fenevadat a saját eszközeivel lehet csak visszataposni a fekáliába. Láthattuk, hogy beszűkült tudatállapotuk miatt sem önkritikájuk, sem becsületük, sem sportszerűségük, sem belátási képességük nincs.
Tettrekész fellépésre van szükség! Mint láthattuk, fotózni, fotózni, fotózni, majd beazonosítani kell őket, ahogy ők is ezt teszik mindazokkal, akik nem bólogatnak nekik! Nevük- főleg az erőszakoskodók, valamint a zaklatók- közzétételével pedig mindenki által ismertté kell őket tenni! Ezt nagyon nem szeretik.
Mi meg őket nem szeretjük, ezért nincs más hátra, ezt kell tenni! A közülük bűncselekményeket elkövetőket, valamint a főbb uszítókat pedig egyesével kell felkeresni és videofelvétel készítése mellett kisebb illemleckében részesíteni őket. Mivel a helyzet annyira eldurvult, elgondolkodunk, nem-e lenne érdemes az erőszakos bűnözők lakcímét és elérhetőségét ezentúl nekünk is minden esetben közzétenni. – a szerk.)


Tojást dobálni sem szabad!


Bár az ellentmondásairól híres szélsőjobboldali csürhe hónapok óta azt hajtogatja, hogy „tojást dobálni szabad” és az a „történelmileg elfogadott véleménynyilvánítás egyik eszköze”, egy ismeretlen személy a gárdaavatáson elhajított néhány tojásán olyan mértékben felháborodtak, hogy azonnal bántalmazták is a férfit. (Egyébként a tojásdobálásnak sincs semmi értelme! Hagyjuk azt meg a buta csőcseléknek! Agresszív vadállat bűnözők ellen másképp kell fellépni! – a szerk.)