Ismerős Arcok a Becstelenség Napján

Több, a „Becsület Napja” elnevezésű nyilas rendezvényről készült videofelvételen a már korábban a Partizaninfo látókörébe került arcok tűnnek fel.
Lehet, hogy lassan bezárul a kör?

Becstelenség_Napja_video_I.
A felvételen a 1:14 másodpercnél jól láthatóan tűnik fel a Partizaninfo Archivált oldalán korábban bemutatott, a 4 éves kislánya fotóját Sieg Heil jelszóval közzétevő neonáci .
Az 1:55 másodpercnél egyenesen a kamerába tekint a hídfoglalás alkalmával névvel is megismert, magát horogkereszttel ékesített ruhában fényképező és azt közzétevő kopasz_huligán.
A 2:14 perctől a történelemhamisító beszédet kezdő öregember sem más, mint a már korábban bemutatott nyugalmazott plébános Tudós_Takács_János (Taki bá’), aki minden nyilas rendezvény lelkes bérszónoka.
A felvétel egyébként a rendezvényre már korábban invitáló, a „bolsevik fattyakat” is lámpavasra húzni kívánó amatőr fotós és kényszerblogger munkáját dicséri.
Az Index által közzétett videó (Becstelenseg_Napja_II. ) 01:1 percétől tűnik fel a kordonon belül az antifasiszta rendezvényeket általában tojásdobálással megzavaró, ám a szélsőjobboldali nyilas rendezvényen példásan viselkedő Budaházy-rajongó Bakaruhás is.
Az államilag engedélyezett szélsőséges demonstráció fő szervezője és bejelentője idén is a korábban már szintén bemutatott volt Domonkos rendi szerzetes, a Vér és Becsület nevű nyilas szervezet vezetője volt.
Bár az eddig napvilágra került felvételeken nem látszik, azonban az eseményt nem hagyta ki az útblokádokat szervező, Szálasit éltető nyilaslány sem, valamint több, Magyar Gárda tag sem, köztük a korábban az Iwiw-es uszításairól megismert polgárháborús_uszító és párja, a szélsőjobboldali rendezvények egyik lelkes önkéntese, az antiszemita könyvelőlány.
A bejelentett szélsőséges rendezvényeken való részvétel véleményünk szerint önmagában nem bűn, azonban az mindenképpen káros, ha az ilyen rendezvényeken felszólalók történelemhamisítást végeznek, ahogy tette azt Tudós takács János, aki a nyilas hordák 1945. február 11-i ellentámadási kísérletét Európát megmentő hadműveletnek nevezte, mivel állítása szerint ez járult hozzá ahhoz, hogy a Szovjet csapatok ne foglalják el egész Európát.
Bár a kevésbé tanult emberek és az általában az iskola mellé járó görbe hátú bakancsos tinik szemében Tudós Takács János propaganda-szónoklata meggyőző lehet, azonban a történelemben jártasabb emberek tudják, hogy a nyugati szövetségesek és Sztálin már jó előre megegyeztek, hogy mely, általuk felszabadított területek kerülnek a nyugat és mely területek a keleti szektorhoz. Tehát nem az „aki kapja marja” alapon történt meg Európa keleti és nyugati részre osztása, hanem Churchill, Roosevelt és Sztálin megegyezése alapján. Az egyezmény korrekt betartását bizonyította az a tény is, hogy bár egész Ausztria területét a Vörös Hadsereg szabadította fel, az a szovjetek önkéntes kivonulásával Ausztria mégis nyugati befolyás alá került, az egyezmény szerint. Ennek tudtában tehát még a leginkább jobboldali érzelmű emberek is kijelenthetik, hogy a szóban forgó nyilas kitörési kísérlet csak a háború, a halál és a szenvedés meghosszabítását, a háborús bűnös nyilasok és SS katonák bőrének mentését, Szálasi Ferenc, valamint főnöke, a magyarellenes Adolf Hitler érdekeit szolgálta.
Bár a szélsőjobboldali eszme a hazai történelem tanítás csődje miatt egyre jobban terjed a magyar fiatalok körében, a zárt alakzatban megjelent résztvevők többsége mégis import náci volt, azaz német, cseh, lengyel és osztrák bomber-dzsekis turista. Ennek tükrében mindenképpen meglepő, hogy a rendezvény egész ideje alatt egy esetben sem tűnt fel a már megszokott „Magyar vagyok nem turista” feliratú zászló, sem ilyen feliratú pólóban feszítő hazafiak serege sem...
Ennek okán talán ideje lenne elgondolkodni.