.
Már a szlovákiai magyarok is
rühellik Budaházyékat
.
Már a felvidéki Új szó nevű újság is szót emelt ellenük

„A Budaházy György nevezetű operettfasiszta tegnapelőtt este Budapesten a szlovák nagykövetség előtt azt mondta, őt nem zavarja az égő szlovák zászló, sőt, tőle akár a nagykövetség épülete is éghetne. Ugyanez a Budaházy Magyarországon évek óta autóborogatást, néha MTV-székháztámadást szervez, s ebből jól él. Ugyanez a Budaházy szombaton Dunaszerdahelyen ott volt a DAC-Slovan mérkőzésen, és valószínűleg nem azért jött, hogy focit nézzen, hanem hogy valami történjen. Budaházy a frusztrált gyűlölethorda tagjaként érkezett, s ment hazafelé, valószínűleg útközben lefestette a pilisszentkereszti Mlynky táblát, aztán megmutatta magát a szlovák nagykövetség előtt, majd este hátradőlve a fotelben megnézte magát a tévében, s elégedetten morzsolta a mogyorót.
Buli van! Az a hordát nem érdekli, mit hagyott itt maga után, s mit üzen primitív magatartásával ide, Szlovákiába. Nem érdekli őt, hogy a szlovákiai magyarok számára lassan élhetetlenné válik ez az ország, s ehhez ő is hozzájárul. De miért is érdekelné ez ezt az üresfejű bandát, ha a felelős szlovák politikusokat sem érdekli, hogy ebben az országban már egyáltalán nemjó szlovákiai magyarnak lenni.
Mert azt, amit Budaházy és ezres bandája szabadidejében tesz, Szlovákiában kormányszinten teszik munkaidőben. 1989 óta nem volt kitéve ennyi támadásnak a szlovákiai magyarság –még az átkos mečiari időszakban sem. Robert Fico, Ján Slota és Ivan Gašparovič karöltve masírozik a gyűlölet és a megfélemlítés útján; primitív erődemonstráció folyik itt a részükről - saját állampolgáraik ellen. A szombati DAC-Slovan meccsen történtek egyértelművé tették: a hatalom különbséget tesz szlovák és magyar között. Míg a szlovákok petárdákat és görögtüzeket dobálhatnak a rendőrökre következmények nélkül, a magyarok részéről elegendő néhány verbális megnyilvánulás ahhoz, hogy szétverje őket a gyűlölettől fűtött rendőrhorda.
A kormány díszminiszterei pedig ezt még meg is köszönik a dolgos rendőrmunkásoknak. A világhálón fellelhető felvételek egyértelműen bizonyítják: a rendőrattak előtt semmi tettlegesség nem történt. Bár a rendőrség állítja, az ő felvételeikről majd bebizonyosodik, hogy jogos volt a támadás. De akkor miért nem hozzák nyilvánosságra a felvételeket? Mert nem annyira egyértelműek? Meg kell még őket egy kicsit buherálni, hogy az igazukat bizonyítsák? Vannak már tapasztalataink ilyesmivel: a Malina Hedvig ellen felhozott bizonyítékok sorra dőlnek meg, pedig milyen magabiztosnak tűnt a miniszterelnök és a belügyminiszter azon a 2006-os sajtótájékoztatón, a fene hitte volna, hogy szemrebbenés nélkül hazudnak.
A 92-es Slovan-Fradi után sem bizonyította senki, hogy jogosan verték szét a magyar szurkolókat, most sem fogja. Elég a támadáshoz annyit mondani: magyar csürhe. Közben pedig éppen a demokrácia hullik darabokra, de ezt a szlovákok egyelőre nem veszik észre, mert a kormány által kieresztett „magyarköd“ rontja a látási viszonyokat. Csak felszáll egyszer. De ehhez az kéne, hogy Slotának, Budaházynak, Ficónak, Toroczkaynak, Čaplovičnak, Tomcatnek, Gašparovičnak, Kaliňáknak és a többi hasonszőrűnek ne legyenek partnerei. Tudjuk, ez kábé olyan kívánság, mint amikor a Miss World azt kívánja: legyen béke a Földön!
(Új szó)