Megdőltek Zsanett vádjai

Napvilágra kerültek azok a részletek, amelyekről a Partizaninfo már korábban beszámolt: A bártáncosnőnek nem ez az első megerőszakolós hazugsága

Lezárult a nyomozás! A hatalmas mennyiségû iratrengetegben több érdekes, a sértett egyéniségét jól bemutató részlet is van.
A legmegdöbbentôbb talán annak a tanúnak a vallomása, aki magától jelentkezett az ügyészségnél. Az illetô elôször elektronikus levelet küldött a hatóságnak, majd személyesen is vallomást tett. Információink szerint a fiatal nô az ügyészségen is többször hangsúlyozta: fél Zsanett ellen vallani, mert tart a lány haragjától. Vallomása után – elmondása szerint– Zsanett telefonon közölte vele: vigyázzon, nehogy véletlen baleset érje! A tanú kitért arra is, hogy többek véleményét mondja el a nyomozóknak, csak ôk nagyon féltek szembemenni Zsanettel.
A fiatal lány elmondása szerint 13-14 éves korukban azt mesélte neki Zsanett, hogy egy férfi beszorította egy kapualjba és megpróbálta megerőszakolni. Valamivel később egyik osztálytársáról állított a többiek számára elképzelhetetlen történetet. Állítólag egy tartozás miatt a fiatalember felment Zsanettékhoz, ám az elszámolás helyett, a lány (lény) szerint srác a fürdőszobába szorította osztálytársnőjét és erőszakosan közösült vele.
A tanú arról is beszámolt, hogy Zsanett szerint később két munkaadója is inzultálta szexuálisan.
A szóban forgó kokainista tanúvallomásában megerősítette, hogy a május 4.-ei állítólagos rendőri erőszakon kívül már korábban is kisérletett tettek megerőszakolására, de akkor mégsem tett feljelentést. Az pszichológia szakvéleményben egyébként arra kérdésre, hogy mi a legfontosabb az életben? – Zsanett azt válaszolta, hogy a pénz.
Az már korábbról tudott volt, hogy a szakértői vélemények, a tanúvallomások, de még a biztonsági kamera és a mobiltelefonok cellainformációi is a rendőrök állítását támasztja alá.
Most, hogy minden papírt átnéztem, nyugodtan kijelenthetem: a rendőrök teljes mértékben ártatlanok az ügyben. Védencem az őt ért anyagi és erkölcsi kár miatt biztos, hogy kártérítéssel fog élni – mondta dr. Magyar György. Amennyiben az Ügyészség nem bizonyítékok, hanem bűncselekmény hiányában szünteti meg az eljárást, akkor a jelenleg Mexikóban bártáncoló Zsanett hamis vád miatt is felelni fog, már, ha haza mer jönni.
(Jobb neki ott kint… -a szerk.)
Mint emlékezetes, a 21 éves kokainista bártáncosnő kitalációját, miszerint őt öt egyenruhás rendőr megerőszakolta az utcán, a hazai szélsőjobboldal kitörő örömmel fogadta. Tüntetéseket szerveztek, és közzétették az ártatlanul megvádolt zsaruk elérhetőségeit, fotóit és mindezért az öszödi beszédet tették felelőssé. A gyengekezűségből ötösre vizsgázott kormány pedig leváltotta a rendészeti minisztert és vele együtt a fél rendőri vezetést az ügy kapcsán.

Kapcsolódó cikkek az archívumból:

Huzavona Zsanett körül

Mi kérdőjelezi meg Zsanett állítását?

Szorul a hurok Zsanett nyaka körül