.
A fehér-terror szimptómái

Uszítás és következményei:
Molotov-koktél, véresre verés


Beérett a lassan két éve tartó folyamatos szélsőjobboldali uszítás gyümölcse. A nemzteti oldalnak hazudott bűnözők lassan már semmitől sem riadnak vissza.
Miért is tennék?
Van egy gyengekezű kormányunk, amely mindennél fontosabbnak tartja a bűnözők jogait, mint a rendet és a közbiztonságot, amely egy kokainos hazudozó prostituált feljelentésére leváltja rendészeti miniszterét és a fél rendőri vezetését, amelynek a legnagyobb gondja az, hogy ne legyen viperának nevezett rendőrbot a rendőrnél. Amely látszatintézkedésekkel, Ptk. módosítással igyekszik elejét venni a gyűlöletbeszédnek, ugyanakkor bizonyos főbűnös internetes oldalak szerkesztőinek felderítésére, vagy oldalaik meghekkelésére semmilyen intézkedés nem történt, így a peres eljárásra egyetlen esetben sem lesz lehetőség.
Van néhány áljogvédő-szervezetünk, néhány áljogvédő méregkeverővel az élükön, amelyek mindent elkövetnek, hogy nehezítsék a hatóságok munkáját és hazug demagóg kijelentéseikkel rendőrállamnak hazudják a bűnöző csőcselék által uralt országot.
Van egy megfélemlített bírói és ügyészi karunk, amely a rendőrökön kívül más ellen nem igazán mer vádat emelni, vagy arányos ítéletet hozni, így hatástalanok az elfogott, több tízmilliós károkat okozó, rendőrökre támadó, autókat gyújtogató, hidakat kisajátító bűnözőkkel szemben.
Van egy megfélemlített rendőrségünk, amely, lassan jogokkal nem, csak kötelességekkel van felvértezve, amelynek tagjait szabadon, kamerák előtt fenyegetik, fotózzák mindenféle árpádsávos, fröcsögő nyálú gazemberek. (Érdekes, sem Franciaországban, sem a németeknél, sem az USA-ban nem visel külön azonosítót a rohamrendőr, és a teleszkópos rendőrbot viselése mindenütt elfogadott. – a szerk.)
És a következmények: Egy Kucug.info nevű internetes nyilasportálon uszító cikk jelenik meg egy Vörös Csepel-nek elnevezett presszóról és lám, a presszót molotov-koktéllal felgyújtják.
Egy Hír(telen) Tv-ben műsort vezető köpönyegforgató karrierista –akit a történelemben járatlan átlagnép tévesen kommunistának titulál- véletlenül csőcseléknek meri nevezni a csőcseléket, emiatt a Kucug.info őt is a szájára veszi és lám, ólmos botokkal véresre verik saját lakhelyén. (Hiába is próbálja a bűnportál szerkesztőgárdája terelni a figyelmet és maffia leszámolásokról hazudozik, aki ismeri őket és az összefüggéseket, az tudja: az ő uszításuk hatására történtek az erőszakos cselekmények. Mikor közel egy éve közzétették Gergényi Péter főkapitány szolgálati mobilszámát, nem győzték hangsúlyozni, hogy az infó nem rendőröktől származik… Hát persze… Megtanultuk: ha a Kucug.info valamit kihangsúlyoz, annak az ellenkezője az igaz… -a szerk.)
Mindemellett benézhetünk bármelyik internetes fórumra, ahol a tanulatlanabbnál tanulatlanabb, ám sajnos szavazati joggal rendelkező „hirtelenmagyarok” egymást hergelve cionistáznak, zsidóznak, kommunistáznak mindent és mindenkit, aki nem idéz legalább naponta háromszor egy-két kucug.infós cikket és nem „nemzettestvérnek” szólítja elvi társait.
Több száz szélsőjobboldali, nyilaskersztet is ábrázoló magyar nyelvű internetes portál és blog, iwiw-es és myvip-es aadatlap garázdálkodik jelenleg a világhálón, mindennaposak az alkotmányos rend elleni erőszakos cselekményekre felhívó nyílt levelek, plakátok közzététele és… sehol a visszatartó erő.
Az elmúlt időszakban történtek alapján kijelenthetjük: Aki azt állítja, hogy nincs szélsőjobboldali veszély és nem folyik hazánkban egyfajta szélsőjobboldali megfélemlítés, az vagy hazudik, vagy olyan sötét, hogy kár vele foglalkozni.
Kijelenthetjük: Ma, egy leállatiasodott szinten rekedt az ország népe. Ma ebben az elférgesedett országban csak azoknak nem kell tartaniuk, akik hirtelen magyartudatra lelve árpád-sávot lengetnek, zsidók kiírtásáról fröcsögnek, rendőröket fotózgatnak, szomszéd népek ellen uszítanak, másokat nagy hangon hazaárulóznak. (Vagy elég pénzük lévén fekete Mercedesekben, aranyláncokkal a nyakukban furikázzák szőke alkalmazottaikat, hiszen őket valahogy sosem támadja a böcsületes hirtelenmagyar közösség. – a szerk.)
Kinek jó ez? Hát annak a nagytőkének, amelynek az ország kirablása miatt megnyomorított kisembereket sikerül a szélsőjobboldal segítségével a politikai elitben nem jelenlévő valódi baloldalra haragítani. Ne feledjük: Tőke és fasizmus jegyesek!