Vádemelés az egyik fő kurucinfós ellen

A hungarista oldal most Tomcat-et okolja - tévesen

Még saját kudarcát is gyűlölet szítására és bugyuta olvasói dezinformálására használja a Kuruc.info nevű, a Partizaninfo által már 2007. év elején felfedett bűnözők által szerkesztett kalózoldal.
Miután a magyar emberek körében gyűlölt hungarista kalózoldal 2006.-ban az addigi minden etikai normát megszegve közzétette az MTV székháznál randalírozó huligán bűnözőket előzetesbe helyező bírók és ügyészek adatait, nem sokkal később az oldal főszerkesztőjének II. kerületi lakásában házkutatást_tartott_a_rendőrség és a kábítószeres és
pedofil_ügyeiről_is_elhíresült férfi ellen személyes adatokkal való visszaélés miatt büntetőeljárást rendelt el.
Az eljárás 2008. decemberében érett meg a vádemelésre, ami azt jelenti, hogy ha minden jól megy, akkor két-három éven belül bíróság elé állítják a szemüveges bűnözőt. A vélhetően rettenetesen súlyos pénzbüntetéssel (kb. 50 000 Ft.) lezáruló elsőfokú ítéletet követően aztán már csak másfél-két évet kell várni a másodfokú bíróság törvényszerű enyhítéséig, feltéve, ha a vádlott addig nem esik valamiféle váratlan baleset áldozatává…
Na, de ne menjünk ennyire előre az időben! Jelenleg érdekesebb foglalkozni a jelennel. A vádemelést követően ugyanis a gyanúsított és bűntársai azonnal bűnbakok keresésébe kezdtek.
Elsőnek aktuális ellenségüket, az utóbbi időben gyógyulófélben lévő (kilengései után egyre inkább magához és jó útra térő) Tomcat nevű bloggert okolják a vádemelésért, aki józanabb pillanatában elismerte, hogy a kuruc.info nevű szennyoldalt valóban azon személyek üzemeltetik, akiket a Partizaninfo és a Kurucwanted már korábban beazonosított.
Természetesen a kuruc.info műveletlen szerkesztőin és manipulált olvasótáborán kívül mindenki tudja, hogy a büntetőeljárásban a vádemelést minden esetben nyomozás előzi meg, amely jelen esetben már 2006. őszén beindult az ilyen-olyan ügyei miatt korábban már a hatóság látókörébe került neonáci főszerkesztő ellen. Tomcat-nek tehát az égvilágon semmi köze nincs a 2008-as vádemeléshez, bár mindenképpen pozitívan értékelendő, hogy miután rájött, miféle gazemberekkel tartott eddig kapcsolatot, blogjában ő is megnevezte a gyűlölködő bűnportál három fő üzemeltetőjét.
A vádemelés és Tomcat közti nem létező párhuzam persze egy cseppet sem érdekli a most a valóban hazafiak esetleges bosszújától rettegő kuruc.infó főszerkesztőt és társait, akik az ügyben írt cikkükben egyre inkább külföldi szerkesztőkre kívánják kenni a kuruc.info mocskát. Hiába.
A személyes adatokkal visszaélő torzult lelkű neonáci tárgyalásának időpontjáról időben tájékoztatást adunk.
A kuruc.info begőzölt uszítói a Partizaninfo-t sem hagyják ki a vádaskodásból, persze gondosan elhallgatva azt, hogy a kurucwanted oldalon a mai napig megtekinthetőek fényképeik és adataik. Egyik fennkölten fogalmazó bűntársuk így ír erről:

Egy csekély olvasottságú, úgynevezett antifasiszta (értsd: zsidókomcsi), nácivadász blogoldal nemrég már másodszor próbálta kihasználni a kialakult zavaros helyzetet, és azt, hogy a spicliskedést mindenki zsigerből utasítja el. Nos, ez az amatőr blogszerűség azt állította, hogy különféle nemzeti oldalon szereplő személyek adatait (pl.: GKI) küldtük el mi az "antifasisztáknak" közzétételre, személyes bosszúból.

Eddig az idézet. Természetesen a monogrammal a Hunhír nevű internetes oldal - Budaházyékkal és a kuruc.info által képviselt szellemmel szembehelyezkedő - szerkesztőire céloztak, akiknek személyes adatait, köztük budapesti belvárosi lakcímüket és telefonszámukat is elküldték a Partizaninfo-nak. Leleplezésükről: itt.

A kurucinfo "kultúrált" szerkesztője így próbálja a radikális körökben is ismert tényeket cáfolni, a bizonyítványt magyarázni:

"Szerencsétlenek (a Partizaninfo-ról van szó) annyira gyökerek, hogy még a hihetőbb történet kedvéért is képtelenek voltak egy Photoshoppal készített, látszólag kuruc.infós domaincímről származó spicliskedő levél képét (printscreen) közzétenni... Pedig azzal talán több embert be lehetett volna etetni."

Az ilyen hamisítások nem a Partizaninfo módszerei közé tartoznak. Természetesen valóban semmiből nem állt volna printscreen-el kilopni és bemásolni az oldalra a szerk@kuruc.info címről érkezett levelet a tartalommal, azonban mivel az ilyen képek manipulálását bárki könnyedén elvégezheti, bármilyen e-mailt lehet ilyen formán hamisítani (nem kell hozzá Photoshop, elég egy sima Paint is), így azok hitelessége minden értelmes ember előtt meglehetősen kétséges. Természetesen a kuruc.info főleg 16 éves, pelyhedző szakállú középiskolás olvasói körében egy-egy ilyen kép nagy sikert szokott aratni, de mivel a Partizanifo írásai nem ezen köröknek szólnak, így az ilyen felesleges mű-bizonyítékok másolgatásától eltekintünk. Printscreen nélkül is ismeri szinte a teljes radikális jobboldal értelmesebb rétege a kuruc.info személyeskedő, sajátjait is eláruló módszereit. Lásd: Kovács Géza elárulásának kísérlete, amihez elvi okokból annak ellenére nem asszisztáltunk, hogy a MÖM elnök talán rászolgált volna. Erről a tényről minden radikális jobboldali is személyes tudomással bír.

Végül a kuruc.info gyáva tagadója így próbál érvelni:

"Ha egy antimagyart akarunk feltálalni, megtesszük hírportálunkon, ahogy eddig is."
Kivéve, ha az aktuális személyes összezördülés miatt teljesen egyértelmű lenne a „feltálalás” valódi oka és esetleg az illető, az úgymond radikális nemzeti oldalon nagyobb népszerűséggel is bír, mint a kuruc.info szégyenoldal néhány hülye szerkesztője…
Ami pedig a Partizaninfo „csekély” olvasottságát illeti:
A felfedett szélsőségesek oldalon szereplő bármely személyre való rákeresésre a Google kereső (amely a leglátogatottabb oldalakat helyezi előre a listán) általában azonnal az első helyre dobja ki az illetőről szóló cikket. Talán nem véletlenül…
Végül, kár letagadni azt a tényt, hogy a legismertebb és leginkább olvasott antifasiszta internetes oldal-együttes a Partizaninfo. Szinte nem létezik olyan szélsőjobboldali bűnöző sem, aki ne ismerné, függetlenül attól, hogy a liberális sajtó is mindent megtesz azért, hogy lehetőleg ne említse meg ezt az egyetlen, a randalírozó csürhe ellen hatásosan fellépő internetes szolgáltatást.