Olvasói publicisztika

.
Csőcselék-klónok Görögországban
.
A magyar csőcselék klónjai Görögországban élik ki magukat
.
Randalírozó csürhének nevezik a magyar "huligáninfók" görög bajtársaikat

A Görögországban hetek óta kirobbant huligánzavargásokat figyelemmel kísérő magyar nyilas orgánumok és egyéb, máskor a molotov-koktél dobálókat mosdató egyéb oldalak végre nevükön nevezik a dolgokat, amikor görög társaikat randalírozóknak, csürhének, csőcseléknek nevezik. Természetesen minden esetben hozzáteszik a szélsőbalos jelzőt is, amely a nyugati globális tőke érdeke.
A történelmi tájékozottságban első helyen álló magyar szabadságharcosokon kívül természetesen mindenki tudja, hogy az ACAB jelszavakat skandáló huligán csürhe tagjai egyformák és céljuk is azonos: balhé, gyújtogatás, fosztogatás, dobálózás, olcsón mártírrá válás…
Vagy van valaki, aki elhiszi, azt amit a magyar fasiszták állítanak, vagyis, hogy Magyarországon minden romboló, gyújtogató, eltakart arcú huligán csupán a haza építésén fáradozó, tudatos ifjú, aki görög klónjaitól bármiben is különbözik?
Valóban hihető az, hogy, ha a görög ACAB huligánok itt élnének, akkor ők elhatárolódnának a sávos zászlós csürhétől és fordítva? Valóban elhiszi akárki is, hogy ha bármelyik ismert randalírozó szégyenfoltunk a történelme okán inkább náciellenes Görögországban élne, akkor nem ugyanúgy gyújtogatna, rongálna, törne-zúzna, fosztogatna, mint itthon szokta tenni nemzeti ünnepeinken?
A huligán az huligán marad, akárhol is fejti ki káros tevékenységét.
All Hulligans Are Bastards!