.
Újratöltve
.
Újra a Fideszben a fröcsögő és antiszemita megnyilatkozásaiért kirúgott Cs. Kovács Gabriella

Mindnyájan emlékezünk Leányfalú „kurvaországi fattyak”-at emlegető, zsidózó önkormányzati képviselőnőjére, Cs._Kovács_Gabriellára, aki Csonttollú nicknévvel, több megbotránkoztató írást tett közzé különböző fórumokon.
A „Csonttollú” nicknévvel, elsősorban a Gondola.hu oldalon található „A_mi_rendőreink” című fórumra írt fröcsögésekre akkor figyelt fel a hazai internetvilág, amikor a Partizaninfo hírt_adott_arról, hogy egyik olvasója regisztrálva magát a Gondola.hu-n nyilvánosan beazonosította Csonttollút, aki első meglepetésében nem is tagadta kilétét.

„…Ugyan fogalmam sincs, honnan azonosított, de végülis mindegy. A fényképemet mindenesetre az iwiw-ről szedte.Valószínűleg személyes ellenségem lehet, (...), vagy rájött az adataimra (?), és hiszteroballib-módra patkánykodott. Ha megtalálom, beperelem - keresem. (Ha sikerül, fel is pofozom)…” –írta akkor a fentebb linkelt topik 135. számú hozzászólásában, melyet azóta a Gondola.hu – vélhetően nem véletlenül, hanem Cs. kovács követelésére - egyszerűen törölt. Így most a 134-es számú hozzászólást szép csöndben a 136-os követi… 135.-ös komment nincs…
Miután a Partizaninfo akkor lehozta Csonttollú viselt dolgait, több hírportál és nyomtatott sajtóorgánum is beszámolt az írásait ekkor már csak részben vállaló politikus vélt kilétéről, és egy a Jobbik.net nevű szélsőséges oldalon szintén Csonttollú névvel fémjelzett, Zsanett ügyben tett kijelentésről, amelynek stílusa, jelzői teljesen megegyeznek a Gondola.hu-n szintén Csonttollú névvel írtakkal.

„Várható volt, hogy ez lesz. A zsidó Kurvaországiak mindent megtesznek, hogy kimossák végrehajtó hóhér fattyaikat. Nem volt elég a magyarok gyilkolászása szeptemberben, októberben, most már az erőszakra is bíztatják őket. Eljön még a mi időnk! Mi fogunk ítélkezni felettük. Keserves lesz számukra. Én kész vagyok elpusztítani őket. Isten kegyelmezzen nekik!”

Az ügy kirobbanását követően, miután az interneten megjelent cikkek linkjeit végignézve egyértelművé vált, hogy aGondola.hu-n szereplő Csonttollú név Cs. Kovács Gabriellát jelöli, a politikust kirúgták a Fideszből, amely meglehetősen szimpatikus lépés volt az amúgy a Jobbikkal szívesen kokettáló párttól. Erről a Hírszerző részletesen beszámolt idézetekkel teletűzdelt cikkében, melyet érdemes megtekinteni.
A forróvérű véleménymondó azonban nem hagyta annyiban a dolgot és miután a Gondola.hu törölte az ominózus kijelentéseket, feljelentette a Hírszerző két munkatársát rágalmazás miatt.
Mivel a Btk. 182. §-a szerint a becsületet csorbító híresztelésben foglaltak igaz valója csak akkor mentesíti a híresztelőt, ha a híresztelést közérdek indokolja, így a bíróság 2008. nyarán úgy döntött, hogy annak ellenére, hogy a feljelentő beismerte, hogy ő írt Csontollú néven a Gondola.hu-n, bűnösnek mondta ki a két szerkesztőt, amiért azok nagy nyilvánosság előtt bemutatták a Csonttollú néven írt megdöbbentő kijelentéseket és utaltak arra, hogy egyes internetes információk szerint a nicknév mögött Leányfalú Fideszes képviselője áll.
Az erről szóló közlemény szerint Cs. Kovács bizonyította, hogy semmi köze a kijelentésekhez, azonban ez egyáltalán nem valós, ugyanis a Gondola.hu-n, Csonttollú néven írtak mindegyike Cs. Kovácstól származik, amelyet az ügy kirobbanásakor el is ismert. A Hírszerzőnek azonban azt nem sikerült bizonyítani, hogy a Jobbik.net-en illetve más oldalokon szereplő Csontollú is azonos a politikusnővel. (Valóban, ez a Csonttollú, olyan gyakori név. Az ember lépten nyomon belefut…) Mindenesetre, mivel a Hírszerző ezen internetes megnyilvánulásokat is a Politikusnőnek tulajdonította, a bíróság elmarasztalta a neves hírportált. Hangsúlyozzuk azonban, hogy ez nem jelenti azt, hogy a Gondola.hu–ra írt zsidózó, fattyazó kijelentések nem a képviselőtől származnak.
A Fidesz ezt követően mindenesetre, úgy értelmezve a bírósági döntést, hogy Cs. Kovács tisztázta magát, néhány hónapra rá, szép csendben visszavette tagjai közé a politikusnőt, aki bár kicsit erősen fogalmazó személyiség, de mégiscsak az övék.