-
Na, ezért vagytok ti fasiszták

Mocskos zsidózó turulvédő vadállatok
+ videó

A 2008. július 24.-re szervezett a törvénytelenül, önkényesen felállított turul-szörnyemlékmű elbontása ellen tiltakozó szélsőjobboldali csőcselék sokszor nem érti, miért tartja őket egységesen mindenki nácinak, fasisztának, nyilasnak és ezen felül simán gyökér bunkónak.
A szólásszabadságot gyakran emlegető békés tüntetők az alábbi videón egy indexes fotóst fenyegetnek és bántalmaznak éppen, majd farkasszemet nézve a közbelépő rendőrökkel, kórusban skandálják a „mocskos zsidók” című, egyáltalán nem szélsőséges jelmondatukat.

Ha a video nem indul el: katt ide: Turul-kultúra/2008
A helyszínen természetesen jelen volt Kiss Endre Farkas is, a szélsőjobboldal egyik legigyekvőbb propagandistája, aki a fenti események után saját maga rögzítette a zsidózó, agresszív csürhe tevékenységét, természetesen gondosan ügyelve rá, hogy az eszement főkolomposok arca ne legyen látható. A felvételen azonban tökéletesen kivehető, amint a hordában felbátorodott fasiszta csőcselék szinte centiméterekről kamerázza a falhoz szorított rendőrök arcát, mintegy megfélemlítésként. Többször elhangzik, hogy „támadjunk!”.
Az egymás hőstettein felbátorodott hordatagok között, a 03.45 percnél feltűnik a Hollán Ernő utcai jegyirodás balhéjáról elhíresült, akkor még a rendőrök segítségét is sírva kérő Kiss Petra, aki most a tőle megszokott hangszínben, visítva üvölti a rendőröknek, hogy hova is menjenek.
Ugyanekkor, a 03.59 percnél premier plánban látható egymás mellett Róna_Péter és fasizmusát nyíltan vállaló Kovács_Géza_MÖM_elnök is.
A videó tökéletesen mutatja a hordába verődött fasiszta csőcselék mivoltát, értékrendjét.



Bár a Partizaninfo ezidáig igyekezett kimaradni a Turul szörnyszobor körüli műbalhé kapcsán kialakult hangulatkeltésből, de a július 24-én látottak óta teljes mellszélességben azon leszünk, hogy ez a törvénytelenül odahányt fasiszta jelkép így-vagy úgy, de végleg eltűnjön.