-
A kapcsolat

A Fideszes kapcsolat jót tesz a Magyartalan Gárdás karriernek, azonban
A szélsőséges kapcsolat már kevésbé egy komoly cégnek

A tolnai Fideszes önkormányzati képviselőnő 24 éves fia a budapesti gárdakapitány

Egy komoly cég levélben elhatárolódik a nevét használó kurucinfó-baráttól

Bár a Fidesz szavakban egyre inkább elhatárolódik a szélsőséges „parlagfű-vadászoktól” a Jobbikkal és annak pártszolgálatosaival való kapcsolata ilyen-olyan módon mindig előbukkan, hol rokoni, hol üzleti, hol politikai vonalon.
Mint olvasónk felhívta rá a figyelmet, Baksainé Kenessei Éva, Tolna városának Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjének 24 éves fia, a jelenleg a Magyar Gárda budapesti kapitánya. A képviselőnő és a „nemzetmentő” gárdánál vezető beosztású fiatal iwiwes adatlapján lévő képekben is megtekinthető a rokoni kapcsolat itt és itt.
A 24 éves gárdaparancsnok munkahelyeként –mert a nemzetmentés mellett valamiből élni kell- a Bridge Hungary zRt-t jelölte meg, ha esetleg nemzettestvérei rákérdeznének, miből tengeti napjait.
Bár Baksai Károly, nem túl magyaros becenevét (Neo), a Mátrix című amerikai gyermekprodukcióból vette, ettől függetlenül a másokat ennél kevesebbért is porig gyalázó „rettenetesen hazafias” Kuruc.info, Baksai iwiw-es ismerősei között az első helyen található. (Miért nem „Rózsa Sándor”, vagy „Tenkes kapitány” becenevet választ egy igazi derékig magyar kurucfan? Mi sem értjük. –a szerk.)
Neo-kapitány iwiw-es adatlapját áttanulmányozva szembetűnik, hogy munkahelyeként egy neves céget jelölt meg, mely cégnek honlapján a következő olvasható Ars Poeticaként:

„Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van.”

A meghökkentő ellenmondás, ami az ordas eszméktől elég sikertelenül elhatárolódó Baksai Károly és a Bridge Hungary zRt alapelvei között található, olvasónkat arra sarkallta, hogy megérdeklődje a neves cégtől , milyen kapcsolatban is áll a Jobbik-gárdista fiatallal. A cég a következő választ adta:


"Tisztelt xy!
Köszönjük az észrevételét, cégünk - Etikai Kódexében is rögzített - értékrendjével valóban összeegyeztethetetlen a szélsőséges nézetekkel való azonosulás. A "kolléga" ez év kora tavaszán létesített vállalkozói szerződés keretében jogviszonyt cégünkkel - tehát nem alkalmazottunk - , és tényleges munkát azóta nem végzett. Az elmúlt évben kötött szerződéseink felülvizsgálata jelenleg folyik. Arra sajnos ráhatásunk nincs, hogy a valós helyzettel ellentétben bárki az IWIW-en, vagy más internetes oldalakon alkalmazottunknak állítsa be magát.
Tisztelettel:
Bridge Hungary zRt"