-
Rémhír helyreigazítás
Van jogalapja a rendőrségnek a kamerás igazoltatásra!

A szélsőjobboldali propaganda kihasználva az átlagemberek tanulatlanságát és befolyásolhatóságát, ismét hamis propagandával igyekszik szítani a tüzet

Miután az állampolgári jogok országgyűlési biztosa - ami a tanulatlan csőcselék szemében olyan jól hangzik - kifogásolja, hogy a randalírozások helyszínein végzett rendőri intézkedéseket, igazoltatásokat a rendőrök (a megszokott hazudozások és hamis vádak kiküszöbölése érdekében) kamerával rögzítik, a kődobáló árpád-sávos bűnözők kedvenc portáljai arról számoltak be, hogy „nincs jogalapja az ÁVH-nak a kamerás igazoltatásra”.

Bár a szélsőjobboldali böszmék a többi Ombudsmanni kívánalomnak nem szentelnek ilyen figyelmet és továbbra sem fejezik be a rendszeres adatokkal való visszaéléseket, a közösség ellen izgató, uszító megnyilvánulásaikat, a zsidózást, a cigányozást, a buziverést, az Ombudsmann ezen átgondolatlan véleményét azonnal törvénynek hazudva terjesztik egymás között.

Köztudomású, hogy az állampolgári jogok országgyűlési biztosának állásfoglalása , ajánlása semmilyen végrehajtó szervre nem kötelező érvényű. (Ha így lenne, akkor egyetlen ember - az Ombudsmann- diktálná a törvényeket és ő mondaná meg, hogy mit lehet és mit nem. - a szerk.)
A jelenleg hatályos rendőrségi törvény értelmében a rendőri intézkedés kamerával rögzíthető. Ez csak azon bűnözőknek aggályos, akik emiatt nem tudnak összevissza hazudozni a „brutális rendőrök megalázó igazoltatásai közben végrehajtott kínzásairól…” Illetve az Ombudsmannak, akinek úgy látszik még nem gyújtották fel az autóját.

A hazug csőcseléksajtó ezzel a húzással a következőt éri el: A következő csőcselék-megmozduláson -vélhetően egy kis Morvais és Gaudis háttértámogatással -
a jogszerűen kamerázó rendőrökre rá fognak támadni a buta megtévesztett papírforradalmárok, azzal, hogy „Milyen jogon kameráznak? Megmondta a kurucinfó is, hogy tilos kamerázni. Csak nekünk, eltakart arcú, félrészeg kődobáló szutykoknak szabad kamerázni!” és ezzel újabb konfliktusok lesznek a rendőrök és a „békés tüntetők” között.
Ez viszont jó.

Azért jó, mert a rendőrre támadó bűnözőt a rendőrök végre megtaposhatják, elfoghatják és bíróság elé állíthatják, anélkül, hogy a bűnöző csőcselék ártatlanságáról lehetne a sajtóban hazudozni. Ennek során adataikat megismerhetik és a Partizaninfo-nak beküldhetik.

Hát rajta!