Elkezdődött valami?

Gondát és Toroczkait is elverték egy héten belül

Túlzott optimizmusra vallana azt gondolni, hogy végre betelt a pohár, ugyanis csak félsiker könyvelhető el: egyedül a Gonda-nevelés made is Hungary. Toroczkai megleckéztetése bizony nem saját érdemünk. Ne ékeskedjünk szerb tollakkal!
Gonda László időleges elcsendesítése mindenképpen kellemes csalódást okozott a Partizaninfo-nak.
A lassan két éve ordibáló külföldről ideszakadt fasiszta uszító felmonoklizása egy magyar taxis érdeme, aki megelégelte a magának lassan már mindent megengedő beszűkült tudatállapotú hőzöngő bicskanyitogató viselkedését. Informátorunk szerint a Kossuth tér környékén dolgozó taxisokkal támadt összetűzése az önjelölt nemzetmentőnek, aki „fantáziadús” módon (mi mást várhatnánk tőle) lehazaárulózta és lezsidózta aktuális ellenfeleit is. A szélsőjobboldali bűnözők állítása szerint a Taxi4 egyik alkalmazottja nevéhez fűződik a pedagógiai pofon, amely az adott helyzetben és időben teljesen példaértékű. Remélhetőleg nem kell túl sok ilyen, hogy Gonda László végre rászánja magát és végleg hazamenjen Németországba, még akkor is, ha tudja, hogy ott tizedét sem engednék meg neki a hatóságok annak, amit itt, nem beszélve a holokauszt-tagadásokról, ami ott bűncselekmény. Bár a bátor illetékesnek erőt és egészséget kívánunk, azonban Szerbiában komolyabb múltra tekint vissza, az, hogy nem komázzák a fasiszta felforgatókat. A 2. Világháború idején sem tűrték maguk között sem a nácikkal lepaktáló köpönyegforgatókat, sem magukat a betolakodókat. Szerbia volt az az ország, amelyik egyedül, külső segítség nélkül szabadította fel magát és űzte haza a betolakodó német haderőt.
Ebbe az országba indult Budaházy fiatal bűntársa, Toroczkai László néhány skinhead zenekarral, abból a célból, hogy ott is uszítson, és szélsőséges soviniszta nézeteivel felhergelje a szerbekkel jelenleg általánosan békében élő magyarokat.
Toroczkai azonban nem számolt azzal, hogy nem mindenhol teheti meg azt, amit a Magyarországnak nevezett, joghiányos liberalizmustól meggyengített, anarchikus államban megtehet. Nem mindenhol lehet ugyanis az emberek és a közigazgatásban, valamint igazságszolgáltatásban dolgozók többségét internetes amatőr honlapokkal és kamaszkorú gyújtogatókkal rettegésben tartani. Miután néhány helybéli első figyelmeztetésnek megfelelő kezelésben részesítette a hazaáruló fasisztát, a rendőrség előállította, majd a Szerb Köztársaság ismét két évre kitiltotta országából a bajkeverő felforgatót.
A szerb hazafiak cselekedete és az ottani hatóságok gyors és szakszerű eljárása példaértékű, mindenesetre szívesen vennénk a történet névtelen szereplőitől, ha a megfelelő időszakokban ellátogatnának hazánkba is és a magyar népen is segítenének egy-két uszító felforgatón alkalmazandó hasonlóan hatékony kezeléssel.Az írek így látják „véres diktatúránkat”

A 2008. március 15-én hazánkba látogató ír rendőrök által készített és magyarra fordított, az ORFK-hoz eljuttatott eredeti jelentés a magyar rendőri erők megfigyeléséről.
Forrás: intra.police.hu

”Március 14-én az Észak-ír Rendőrség két hivatásos állományú tagja (Earl Aiken felügyelő és Allan Jones őrmester az Észak-ír Rendőrség Közrendvédelmi Kiképző központjából) Budapestre utazott az 1848-’49-es Forradalom és Szabadságharc megemlékezése alkalmából tartott rendezvények rendőri biztosításának megfigyelése érdekében. Minden év március 15-én a magyarok megemlékeznek a Forradalomról és az ezt követő 1848-1849-es, az osztrák Habsburg uralom elleni Szabadságharcról. Magyarországon ez a nap az egyik legjelentősebb nemzeti ünnep. Március 15-én reggel elmentünk az Országos Rendőr-főkapitányságra, ahol megmutatták nekünk az összes vezetési törzset, amelyeket a különböző aznap történő események figyelemmel követésére, szükség esetén intézkedések megtételére állítottak fel. Ezek mind a személyi állomány, mind a technikai berendezések tekintetében nagy benyomást tettek ránk, melyek között nagyon fejlett térfigyelő kamera rendszer is szerepelt. További kamerákat helyeztek el a városban erre a napra, így a „vakfoltok” is megfigyelhetővé váltak. Az összes videofelvételt a parancsnoki szobákba továbbítják annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információ álljon a parancsnokok rendelkezésére a döntéshozatali eljárás során. Csodálkoztunk azon, hogy mennyi parancsnok, vezető van jelen; mi a jelenlévő vezetők létszámát csökkentettük az Egyesült Királyságban. A döntéshozatali eljárás sokkal egyszerűbb és hatékonyabb, amennyiben egy személy felelős a stratégiai döntésekért, illetve egy személy felelősségi körébe tartoznak a taktikai döntések. Ez a „Bronz”, „Ezüst” és „Arany” rendszerben jelenik meg nálunk, tekintettel a rendezvények biztosítására. Ez a rendszer nem csak a Brit Szigeteken, a váratlan eseményeknél bizonyult hasznosnak, elterjedtnek, hanem egész Európában növekvő számban népszerűvé válik, illetve alkalmazásra kerül.
Ezek után elvittek a Parlamenthez, ahol nagyon megtisztelő helyről nézhettük végig az ünnepélyes zászlófelvonást. A rendőri biztosítás itt egy nagyon kifinomultan megtervezett művelet volt, mivel a tüntetők csoportjait nagyon jól kezelték a rendőrök, illetőleg a kordonok távol tartották őket; ezek az ünnepség megzavarását minimumra csökkentették. A Köztársasági Elnök és a Miniszterelnök végignézte az ünnepséget és a díszfelvoulást, csupán a távolban hallható fütty és kiabálás zavarta meg elhanyagolható mértékben az ünnepséget. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy - összhangban az Emberi Jogok Európai Egyezményével - a magyar rendőrök biztosították a békés tüntetéshez való jogot, viszont készen álltak bármely jogellenes cselekmény kezelésére.
A következő helyszín a Magyar Nemzeti Múzeum volt (Múzeum körút, Ferenciek tere metróállomás). Egy színész Petőfi Sándort (1823-1849) alakította és elszavalta a híres Nemzeti Dalt. 1848. március 15-én több ezer embernek szavalta a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőjéről ezt a verset. Petőfi szenvedélyes szavalásával kezdődött a Habsburg elnyomás elleni forradalom. 1849-ben, az egyik utolsó csatában esett el. Egy, a Forradalomra történő visszaemlékezés sem múlhat el a Nemzeti Dal nemzeti műemlékeknél, így a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről történő elszavalása nélkül. A mostani eseményen körülbelül száz táncos és színházi berendezések vették körül annak érdekében, hogy minél látványosabb legyen az előadás. Ez nem politikai esemény volt, így demonstráció nem történt, ugyan egy nagyon hatékony szűrőrendszert alkalmaztak annak érdekében, hogy az esemény bármely fajta megzavarását megelőzzék. A színpadot egy ideig a nemzeti színek borították. Tüntetés nem történt, így nagyon élvezetes eseménynek lehettek részesei mind az előadók, mind a közönség, akik jól megérdemelt tapssal jutalmazták az előadást.
Egy gyors ebéd után elmentünk az Erzsébet hídhoz közeli Petőfi szoborhoz, ahol egy nagy tömeg előtt beszélt a Főpolgármester úr. Egy szűrő berendezést alkalmaztak itt is, valamint a külső kordonra biztonsági őrök figyeltek. A belső fémkordont, mely kettő méter magas volt, a BRFK rendőrei biztosították a Készenléti Rendőrség támogatásával, és csupán meghívott vendégeket engedtek be erre a területre. A belső kordont korlátozott számú rendőr biztosította, akiket laza kordonban állítottak fel az előadó és a vendégek, valamint a kordonok között. Amikor a Főpolgármester elkezdett beszélni, egy nagyobb tömeg megpróbálta bekiabálással megzavarni, valamint nemtetszésüknek adtak hangot a Főpolgármesterrel kapcsolatban. Ez kántálásokban és bekiabálásokban mutatkozott meg, illetve ezek után tojások és pénzérmék bedobálására is sor került. A külső és a belső kordon között több árusítóhelyet állítottak fel, mivel az árusok kiváló alkalmat találtak ara, hogy itt adják el az áruikat. Sajnos legalább egy árusítóhelyen élelmiszert is árultak, így nagy lehetősége van annak, hogy innen szerezték be a tojásokat. Egy egyszerű intézkedést lehet annak érdekében tenni, hogy ez ne forduljon elő a következő évben: ki kell vinni ezeket a standokat. A Főpolgármester biztonságának megőrzése érdekében egy pajzzsal felszerelt BRFK rendőri egységet állítottak fel a tüntetők előtt, a kordon mögött. Ez az ellenkező hatást fejtette ki, valamint a tömeg jobban nekinyomult a kordonnak, illetőleg többet dobáltak. A pajzsvonal nem tudott semmilyen intézkedést tenni a tüntetők ellen, mivel elválasztotta őket a kordon, valamint nem állították meg a dobálást, hiszen a rendőrök feje felett továbbra is dobálták a Főpolgármestert. Így ez a bevetés több gondot okozott, mint amennyit megoldott. Az esemény végére nem csak a Főpolgármestert találták el tojással, hanem Jones őrmestert és N. Gergő r. hadnagyot, a tolmácsot is. Gergő tolmácsolási feladatánál többet látott el, mivel Jones őrmester mellett maradt, amikor gondatlanul túl közel ment a cselekményhez!
Ezután elmentünk a körúton található Készenléti Rendőri egységekhez. A rendőrök látványos megjelenése a védőfelszerelésekben, vízágyúkkal és könnygázvetőkkel sok, a politikai gyűlésre igyekvő potenciális rendzavarót elrettenthetett. Ezen felül a Rendőrség számos megelőző ruházat-, csomagátvizsgálást is foganatosított olyan személyekkel szemben, akikről úgy vélték, a gyűlésen problémát okozhattak. Megfigyeléseink szerint a rendőrök udvariasan, tisztelettel, ugyanakkor hatékonyan és hatásosan foganatosították az intézkedéseket. Egy megjegyzést tennénk ezzel kapcsolatban: az átvizsgálást végző csoportok az intézkedést olyan helyen is foganatosíthatták volna, amely kevésbé van a nyilvánosság előtt (pl.: egy kapualjban vagy egy lakásokhoz vezető folyosón), mint a nyílt utcán. Ennek kettős pozitív hatása van: az egyik az, hogy az intézkedés alá vont nem tud bizonyítékoktól könnyen megszabadulni, illetve nehezen tudnak megszökni, ugyanakkor sokkal nagyobb diszkréció biztosítható számukra, ha nem a nagy nyilvánosság előtt foganatosítanak velük szemben intézkedést. A gyűlésen körülbelül 1500 ember vett részt, sok előadó beszélt hozzájuk, illetve sok együttes zenélt a színpadon, amely egy kórház egyik oldala mellett került felállításra. Ez volt az első alkalom, amikor a tömeg közé vegyülhettünk, erre egyébként kevés alkalmunk nyílik. Most is velünk volt Gergő, a tolmácsunk és feltehetően azon gondolkodott, hogy ezúttal milyen bajba keveredik. Az eseményen a szónokok először hazafias beszédeket tartottak, de nem sokkal később uszító, gyűlölködő nyelvet használtak, melyet számos etnikai csoport ellen használtak. Néhány előadó arra biztatta a rendőröket, hogy csatlakozzanak a tüntetőkhöz, ám amint kiderült, hogy ez nem valósul meg, a rendőröket elkezdték szóban támadni. Hamarosan úgy tűnt nekünk, hogy a szónokok arra buzdítják és hergelik a tömeget, hogy a forradalom nevében támadják meg a rendőröket. Az Egyesült Királyságban ezek a szavak a zavargásra felbújtás tényállását valósították volna meg, illetve a szónokokat ezt követően letartóztatták és megvádolták volna. Körülbelül kétórányi lázító dalszövegek és beszédek után egy kisebb csoport megtámadta a rendőrsorfalat. Ez egy gyors támadás volt, valamint a zavargás minden elemét megfigyelhettük, a teljes zavargás kialakulásához vezetett volna, ha a rendőrök túlreagálták volna ezt a támadást. Ez természetesen a tüntetők kezére játszott volna, ám a rendőrök rendkívül professzionálisan oldották meg a problémát: fegyelmezetten, példa értékű magatartást tanúsítva. Nem bocsátkoztak összeütközésbe annak ellenére, hogy szélsőséges provokációnak voltak kitéve. Amikor már látták a tüntetők, hogy ez a fajta provokáció eredménytelen, abbahagyták. El kell ismernünk, hogy jó döntést hoztak azzal, hogy elvonták a helyszínről a csapatokat, amilyen gyorsan csak lehetett, így biztosítva számukra pihenőidőt.
Az este folyamán később zavargásról érkezett jelentés, amely alapján megtudtuk, hogy legalább hat rendőr megsérült. Nem láthattuk az eseményt, de az megjegyezhető, hogy az egész napos nagy rendőri jelenlét, intézkedések miatt ezt nagyon gyorsan megoldották, még azelőtt, hogy a rendőröket képesek lettek volna visszaszorítani.
Gondolatban a sérült rendőrökkel és családjaikkal vagyunk, illetve mielőbbi felépülést kívánunk nekik. A rendőri szempontokra térve, nagy benyomást tettek ránk a rendőrök fegyelmezett viselkedésükkel, intézkedéseikkel. A magyar rendőrök nem csak jól képzettek és irányítottak, hanem - frissítő látni -, hogy nagyon szeretnének tanulni és fejlődni. A rendészet területén senkinek nem lehet megoldása az összes problémára, illetve csak a legjobb rendőri erők tanulnak egymástól. Úgy vélem, hogy sok értékes rendőri tapasztalatot viszünk haza Észak-Írországba.
Allan Jones Q.P.M. Őrmester 15172
Közrendvédelmi Kiképző
PSNI (Észak-Ír Rendőrség) )
Earl Aiken
Felügyelő 17632
Közrendvédelmi Kiképző
PSNI (Észak-Ír Rendőrség”
-
Morvai kocsija a Kurucon

A Kurutty.info véletlenül Morvai Krisztina rendszámát tette közzé

Ismét bebizonyította a magát kurucnak hazudó, azonban inkább a nyilas nemzetiszocialisták és a német nácik érdekeit képviselő kurutty.infó (mert mi másért reklámoznák Adolf Hitler életét rózsaszín virágoskertté hazudó Szittyakürt magazint, a Mein Kampf-ot, valamint mi másért mosdatnák a magyarok szégyenét, Szálasi Ferencet…- a szerk.) valamint hogy mennyire lehet készpénznek venni az általa megjelentetett cikkek, olvasói levelek valóságtartalmát.
Egy olvasónk, állítása szerint hasára ütve írta meg a magyar szélsőjobboldal kedvenc szennyportáljára az alábbi, fiktív eseménysort tartalmazó levelet, amelyet a gyűlöletre kiéhezett uszítók azon nyomban közzé is tettek a benne szereplő „hazaáruló” gépkocsi rendszámával, amely történetesen Morvai Krisztina peugeot gépkocsijának azonosítója.
Természetesen a molotov-koktélokkal dobálózó huligánokat felkaroló Morvai autójának épségét veszélyeztető cikket nem sokkal később levették oldalukról, azonban az ott közzétett álspion árulkodást a Partizaninfo is megkapta a csőcseléket ügyesen manipuláló olvasónktól. Gratulálunk neki!
Íme a levél:

"Tisztelt szerkesztőség!
Felháborodásomban írom le Önöknek az alábbi esetet, amely április 30-án történt 17 éves fiamékkal.
Családommal Budapesten élünk és keresztény, nemzeti értékek szerint neveljük férjemmel két gyermekünket.
A nagyobbik fiam április 30-án elkeseredve és feldúlva jött haza és számolt be egy őt ért incidensről.
Egy barátjával az Andrássy úton a kijelölt gyalogátkelőn szeretett volna áthaladni az előzőleg szakadó esőtől bőrig ázva, mikor az átkelő előtt, a pirosban álló gépkocsi vezetője, egy középkorú nő az autóból becsmérlő szavakat kezdett kifelé kiabálni. Fiam először nem értette és a hang irányába fordult, ekkor vette észre, hogy a „mintapolgár” ocsmány szavait egyenesen nekik intézi. Fiam és barátja lecövekelve, megdöbbenve hallgatták a magából kikelve, vicsorogva üvöltő nőt, aki minden utolsó fasisztának, mocskos huligánnak elmondta őket, akik miatt már rendszerint lehetetlen közlekedni a városban. (Ezen a napon került megrendezésre a MÖM által szervezett törvényes tüntetés és fiam a saját spórolt pénzén vásárolt, a Kárpátia nevű rock-együttes feliratú pólóját viselte, csupán ennyi köze volt a közlekedés ellehetetlenítéséhez…)
Fiamék köpni-nyelni nem tudtak, csak álltak a zebra közepén, és mikor a lámpa zöldre váltott az autóknak, a piros Peugeot-t vezető nő szándékosan nagy gázzal lőtt ki, egyenesen fiamék felé irányítva a kocsit, majd az utolsó pillanatban elkapva a kormányt kerülte ki őket még egy utolsó „mocsadék” jelzőt vicsorítva feléjük kiáltva a letekert ablakon keresztül.
Szerencsére a többi autósban több emberség szorult és átengedték a járdára igyekvő, az úttest közepén rekedt két fiút.
Fiam barátja felírta a mocskolódó, közúti veszélyeztető piros színű peugeot rendszámát:
XXX-YYY
(Moderálva a szerk. által.)
Szégyelje magát az április 30-án azt vezető középkorú nő!"
Partizaninfo: Azt csak sajnálni tudjuk, hogy a rombolási parancsra vágyó nemzeti hősök, ezúttal nem mutattak túl nagy buzgóságot a „hazátlan cionista” autója formájának átrendezéséhez. Legközelebb talán jobban sikerül a söpredék fegyverét saját maguk ellen fordítani.

Csak akarni kéne

Elérhetetlenné vált Oroszországban az a honlap, amelyen személyes adatokat tett közzé a csőcselék

Az orosz internetfelhasználók számára hozzáférhetetlenné tették a hatóságok azt a –kuruc.info-hoz hasonlítható- szélsőjobboldali honlapot, amelyen a napokban megjelent "a nép ellenségeinek" listája az illetők lakcímével és telefonszámával.A szélsőségesen nacionalista honlapot, külföldön jegyezték be, és külföldi szerverről működik, de ez nem akadályozta meg, hogy az orosz internetolvasók számára elérhetetlenné tegyék - jelentette az Interfax hírügynökség hétfőn.Az orosz szélsőjobboldal honlapján számos más ismert jogvédő és antifasiszta mellett olyan személyiségek szerepeltek, mint Ludmilla Alekszejeva, a Moszkvai Helsinki Csoport vezetője, Alekszandr Verhovszkij, a Szélsőségesség-ellenes Központ igazgatója, és Alla Gerber, a Holokauszt Alapítvány vezetője.

Partizaninfo: Úgy látszik, az Orosz hatóságok egy kissé előrébb járnak a tehetetlen magyaroknál…
Amíg a magyar hatóságok elérik ezt a szintet, addig viszont sajnos szükség lesz a Partizaninfo-ra is…
-
Athina eddig bírta

Tomcat barátnőjének nem mindennapi véleménye a csőcselékről

Kedves nevenincs banda!

Az a bajom veled, hogy nem tudom, hogyan nevezzelek. Ha azt mondom rád, radikális jobboldal, akkor kihagyom azokat, akik annál még inkább jobbra vannak. Ha azt mondom, nemzeti oldal, olyanokat is beleveszek, akiknek ez nem szól. Ha azt mondom, egy marék idegbeteg, komplexusait túlkompenzáló fasz, nos, talán akkor járok legközelebb az igazsághoz.
És akkor folytatom.
Az a bajom veled, hogy ugyanolyan eszközökkel harcolsz, mint amiket bírálsz. Az, hogy diktatórikus vagy, és csak a saját igazságodat fogadod el. Az, hogy megoldásnak gondolod emberek szabadságának korlátozását, életük kioltásának lehetőségéből viccet csinálsz.
Mert ugyan rajtad kívül ki nevet azon, hogy minden cigányt ki kéne nyírni, vagy azon, hogy minden zsidót a Dunába kéne lőni? És kinek okoz kéjes örömet egy kopottra nyúzott, Szálasi arcképét ábrázoló felső viselése? Neked.
Te vagy az, aki azért nem eszel kiflit, mert az a sarló-kalapácsból a sarlóra emlékeztet, és azért nem veszel zsemlét, mert zs-vel kezdődik, mint a zsidó. Te vagy az továbbá, aki tolókocsiban ülsz, de azért lazán hordod a bakancsba fűzött fehér cipőfűzőt, miközben eszedbe se jut, hogy az az eszme, amit ez a szimbólum közvetít, téged küldött volna elsőként a túlvilágra, mint selejtes létformát.
Érted?
És azt hogy képzeled, hogy a legjobb megoldás az abortusz teljes betiltása lenne? Mi közöd neked ehhez? Én sem hiszem, hogy jó megoldás egy felelőtlen éjszaka végeredményeként létrejövő terhességet egy laza vállvonással elhajtatni, de azt sem gondolom, hogy jogom lenne társadalmi szinten azt követelni, hogy az efféle, felelőtlen emberek miatt mindenkitől vonják meg az abortusz lehetőségét.
Te viszont ezt gondolod. És szerinted ez jó. Fingod nincs róla, milyen egy nemi erőszak, vagy egy tapasztalatlan, erőszakos seggfej miatt terhesen maradni, tizenévesen, igaz?
Azt is gondolod, hogy a nőnek a konyhában a helye, meg otthon, a gyerekkel. És szerinted ez jó. Remek vicceket is rittyentesz az asszony-konyha témakör köré, és rendkívül humorosnak tartod magad. Eközben az a lenézett nő, az szült téged is (szegény), és az vár otthon meleg étellel, hogy éhen ne dögölj.
A politikáról annyit tudsz, hogy a korrupt zsidók osztják a lusta cigányoknak a segélyt, és közben szétlopják az országot, legalábbis ezt hallottad, de, hogy valójában mi van, nos, arról igazából nem tudsz semmit, mert sötét vagy, mint az éjszaka.
Mész néhány öntudatos, karizmatikus barom után, akiket istennek hiszel, és ugyanúgy bégeted a tőlük tanult varázsszavakat, mint baloldali testvéreid, az általad oly nagyon utált, buta libsik.
Hát, ez a bajom veled.

Athina
(blog.athina.hu)

Tomcat kommentje Athina blogjában: Az a baj ezzel a posttal, hogy csak azért értem, kikről szól, mert ismerem Athina vélekedését a “turbómagyarokról”. Gondolat helyes, fogalmazás elégtelen - külön fekete pont azért, mert az ellenségnek muníciót szolgáltat. Hónapokig azon fognak csámcsogni a fórumprovokátorok itt és ott, hogy “már Athina is szembefordult ezekkel”.