-
Morvai kocsija a Kurucon

A Kurutty.info véletlenül Morvai Krisztina rendszámát tette közzé

Ismét bebizonyította a magát kurucnak hazudó, azonban inkább a nyilas nemzetiszocialisták és a német nácik érdekeit képviselő kurutty.infó (mert mi másért reklámoznák Adolf Hitler életét rózsaszín virágoskertté hazudó Szittyakürt magazint, a Mein Kampf-ot, valamint mi másért mosdatnák a magyarok szégyenét, Szálasi Ferencet…- a szerk.) valamint hogy mennyire lehet készpénznek venni az általa megjelentetett cikkek, olvasói levelek valóságtartalmát.
Egy olvasónk, állítása szerint hasára ütve írta meg a magyar szélsőjobboldal kedvenc szennyportáljára az alábbi, fiktív eseménysort tartalmazó levelet, amelyet a gyűlöletre kiéhezett uszítók azon nyomban közzé is tettek a benne szereplő „hazaáruló” gépkocsi rendszámával, amely történetesen Morvai Krisztina peugeot gépkocsijának azonosítója.
Természetesen a molotov-koktélokkal dobálózó huligánokat felkaroló Morvai autójának épségét veszélyeztető cikket nem sokkal később levették oldalukról, azonban az ott közzétett álspion árulkodást a Partizaninfo is megkapta a csőcseléket ügyesen manipuláló olvasónktól. Gratulálunk neki!
Íme a levél:

"Tisztelt szerkesztőség!
Felháborodásomban írom le Önöknek az alábbi esetet, amely április 30-án történt 17 éves fiamékkal.
Családommal Budapesten élünk és keresztény, nemzeti értékek szerint neveljük férjemmel két gyermekünket.
A nagyobbik fiam április 30-án elkeseredve és feldúlva jött haza és számolt be egy őt ért incidensről.
Egy barátjával az Andrássy úton a kijelölt gyalogátkelőn szeretett volna áthaladni az előzőleg szakadó esőtől bőrig ázva, mikor az átkelő előtt, a pirosban álló gépkocsi vezetője, egy középkorú nő az autóból becsmérlő szavakat kezdett kifelé kiabálni. Fiam először nem értette és a hang irányába fordult, ekkor vette észre, hogy a „mintapolgár” ocsmány szavait egyenesen nekik intézi. Fiam és barátja lecövekelve, megdöbbenve hallgatták a magából kikelve, vicsorogva üvöltő nőt, aki minden utolsó fasisztának, mocskos huligánnak elmondta őket, akik miatt már rendszerint lehetetlen közlekedni a városban. (Ezen a napon került megrendezésre a MÖM által szervezett törvényes tüntetés és fiam a saját spórolt pénzén vásárolt, a Kárpátia nevű rock-együttes feliratú pólóját viselte, csupán ennyi köze volt a közlekedés ellehetetlenítéséhez…)
Fiamék köpni-nyelni nem tudtak, csak álltak a zebra közepén, és mikor a lámpa zöldre váltott az autóknak, a piros Peugeot-t vezető nő szándékosan nagy gázzal lőtt ki, egyenesen fiamék felé irányítva a kocsit, majd az utolsó pillanatban elkapva a kormányt kerülte ki őket még egy utolsó „mocsadék” jelzőt vicsorítva feléjük kiáltva a letekert ablakon keresztül.
Szerencsére a többi autósban több emberség szorult és átengedték a járdára igyekvő, az úttest közepén rekedt két fiút.
Fiam barátja felírta a mocskolódó, közúti veszélyeztető piros színű peugeot rendszámát:
XXX-YYY
(Moderálva a szerk. által.)
Szégyelje magát az április 30-án azt vezető középkorú nő!"
Partizaninfo: Azt csak sajnálni tudjuk, hogy a rombolási parancsra vágyó nemzeti hősök, ezúttal nem mutattak túl nagy buzgóságot a „hazátlan cionista” autója formájának átrendezéséhez. Legközelebb talán jobban sikerül a söpredék fegyverét saját maguk ellen fordítani.