Elkezdődött valami?

Gondát és Toroczkait is elverték egy héten belül

Túlzott optimizmusra vallana azt gondolni, hogy végre betelt a pohár, ugyanis csak félsiker könyvelhető el: egyedül a Gonda-nevelés made is Hungary. Toroczkai megleckéztetése bizony nem saját érdemünk. Ne ékeskedjünk szerb tollakkal!
Gonda László időleges elcsendesítése mindenképpen kellemes csalódást okozott a Partizaninfo-nak.
A lassan két éve ordibáló külföldről ideszakadt fasiszta uszító felmonoklizása egy magyar taxis érdeme, aki megelégelte a magának lassan már mindent megengedő beszűkült tudatállapotú hőzöngő bicskanyitogató viselkedését. Informátorunk szerint a Kossuth tér környékén dolgozó taxisokkal támadt összetűzése az önjelölt nemzetmentőnek, aki „fantáziadús” módon (mi mást várhatnánk tőle) lehazaárulózta és lezsidózta aktuális ellenfeleit is. A szélsőjobboldali bűnözők állítása szerint a Taxi4 egyik alkalmazottja nevéhez fűződik a pedagógiai pofon, amely az adott helyzetben és időben teljesen példaértékű. Remélhetőleg nem kell túl sok ilyen, hogy Gonda László végre rászánja magát és végleg hazamenjen Németországba, még akkor is, ha tudja, hogy ott tizedét sem engednék meg neki a hatóságok annak, amit itt, nem beszélve a holokauszt-tagadásokról, ami ott bűncselekmény. Bár a bátor illetékesnek erőt és egészséget kívánunk, azonban Szerbiában komolyabb múltra tekint vissza, az, hogy nem komázzák a fasiszta felforgatókat. A 2. Világháború idején sem tűrték maguk között sem a nácikkal lepaktáló köpönyegforgatókat, sem magukat a betolakodókat. Szerbia volt az az ország, amelyik egyedül, külső segítség nélkül szabadította fel magát és űzte haza a betolakodó német haderőt.
Ebbe az országba indult Budaházy fiatal bűntársa, Toroczkai László néhány skinhead zenekarral, abból a célból, hogy ott is uszítson, és szélsőséges soviniszta nézeteivel felhergelje a szerbekkel jelenleg általánosan békében élő magyarokat.
Toroczkai azonban nem számolt azzal, hogy nem mindenhol teheti meg azt, amit a Magyarországnak nevezett, joghiányos liberalizmustól meggyengített, anarchikus államban megtehet. Nem mindenhol lehet ugyanis az emberek és a közigazgatásban, valamint igazságszolgáltatásban dolgozók többségét internetes amatőr honlapokkal és kamaszkorú gyújtogatókkal rettegésben tartani. Miután néhány helybéli első figyelmeztetésnek megfelelő kezelésben részesítette a hazaáruló fasisztát, a rendőrség előállította, majd a Szerb Köztársaság ismét két évre kitiltotta országából a bajkeverő felforgatót.
A szerb hazafiak cselekedete és az ottani hatóságok gyors és szakszerű eljárása példaértékű, mindenesetre szívesen vennénk a történet névtelen szereplőitől, ha a megfelelő időszakokban ellátogatnának hazánkba is és a magyar népen is segítenének egy-két uszító felforgatón alkalmazandó hasonlóan hatékony kezeléssel.