.
Egy hős hazafi sérelmei

Régi ismerősünk ismét elemében volt október 23.-án

Imre Dávid legújabb levele kedvenc szennyportáljának

"Tisztelt Kuruc.info! Örömmel közlöm Veletek, hogy a rendőrök megint megvertek, de ezzel nem azt érték el, amit szeretnének, hogy legközelebb nem megyek ki, sőt! Elmesélem röviden tömören a történetet!Véget ért Budaházy Gyuri és Toroczkai Laci megemlékezése, és a tömeg (mind a 118 fő – a szerk.) elindult az Astoriára. Mi egy ideig mentünk velük, mert hazafelé indultunk, édesapám (Imre László esettanulmány – a szerk.) lába nincs túl jó állapotban. Beszálltunk a kocsiba, és elindultunk haza.
Közben elmentünk egy rendőr-mikrobusz mellett. Én meg hát, gondolván, szólásszabadság van, a szemükbe mondom az igazságot: ,,Buzi f@szszopók!" - kiabáltam oda nekik. (Ez igen! Hőstett a javából! – a szerk.) Mentünk tovább, egyszer csak villog a rendőr-mikrobusz, kiszállnak és kirángatnak minket édesapámmal a kocsiból, engem egy fal mellé nyomtak, és teljesen szétfeszítették a lábamat, arcomat a falba nyomták, aztán a 25566-os sorszámú rendőr hátulról megfogdosott... hát igen, ott is... . Ezután megfordított, és jól hasba vágott, majd megkérdezte, hogy: ,,mik vagyunk mi?" Erre mondom neki: ,,Buzi f@szszopók! És ezt épp most bizonyította be." Erre a szemembe nyomta a tomfáját! (Tonfa, te hülye! – a szerk.) Az ,,igazoltatás" végén odajött hozzám, (Miért, eddig nem volt a közeledben??? – a szerk.) hogy nyugodtan tehetek feljelentést, nincsenek szemtanúk, és az igazoltatásról videó készült! Na hát a videóról annyit, hogy a végén oda jöttek és lekameráztak...Ez a magyar állam... (Bizony ez! Egy 18 éves ingyenélő kis szerencsétlen, lazán átüvöltözhet egy rendőrautóba, hogy ,,Buzi f@szszopók!", mindezt anélkül, hogy előállítanák rendzavarásért. - a szerk.) Ha nem látja senki, a rendőr is csak egy büdös cigány, aki mindent megtehet, nekem innentől kezdve nincs különbség cigány és rendőr között (Remélhetőleg ezzel arra utalsz, hogy valóban tökös vagy és mostantól egyáltalán nem tartasz igényt a rendőrségre. Tehát, ha netán fekete maszkos idegenek járnak nálatok a XVII. Kerületi házatokban, hogy egy kicsit megropizzák a csontjaidat, akkor sem és utána sem fogsz rendőrért kiabálni.– a szerk.), egyazon szellemi és kulturális szinten mozognak. (Te állsz neki f@sszopózni és még neked áll feljebb? Te beszélsz kultúráról? – a szerk.) Ha lesz alkalmam rá, akkor a 25566-os rendőrt a börtönbe fogom juttatni molesztálás miatt. (Hahahahaha! Előtte beszélj Hisztinával is! Lehet, hogy ő el tudja magyarázni, hogy a Btk-ban nincs ilyen bűncselekmény… - a szerk.) Ehhez szeretném a ti segítségeteket kérni, voltak ott hazafiak is, akik látták az esetet, szeretném, ha több tanút tudnék összegyűjteni, mint ahány rendőr volt ott, mert akkor van esélyem, hogy bebizonyíthassam, hogy mit tettek, de anélkül... (Magyarul: Imre Dávid hamis tanúkat keres. Remélhetőleg lesz néhány félnótás, aki bevállalja ezt, így ők is felkerülhetnek listáinkra. – a szerk.)
Tehát szeretnék megkérni minden hazafit, aki este 19:30 körül a Váci út és a Janicsár utca sarkánál szemtanúja volt annak, hogy egy rendőr-mikrobusz leállított egy zöld Hyundai Pony (Imre apuka kedvelt márkája. Várjuk rendszámát! – a szerk.) típusú gépkocsit, látta az incidenst, és hajlandó lenne mellettem tanúskodni, azt kérem, jelentkezzen az imredavid@magyarnevek.hu e-mail címen!
Üdvözlet és mihamarabbi rendszerváltozást, kedves kurucok!
(Kitartás, Dávid! Már csak néhányat kell aludni és eljön a várva várt változás. Onnantól nyugodtan bekiabálhatsz bármely rendőrautóba, sőt, akkor még bele is rúghatsz, sőt feli is pofozhatsz bármikor egy rendőrt az utcasarkon, hisz ez a szabadság lényege. Legális lesz a molotov-koktél dobálás is, a járdakő felszedés és minden utcasarkon akasztott emberek fognak lógni, akiknek személyét te, Budaházy Gyuri, Toroczkai Laci és persze a „falábú” apukád választhatjátok meg. Csudaszép világ lesz, bizony! Gyúrjál rá még egy kicsit! – a szerk.)